M.F


Om jag var kille skulle detta vara  min ideal kvinna, haha. Jag tycker det är as snyggt med tjejer som har mörkt hår och ögonbryn samt fin gyllenbrun färg. Megan fox säger jag bara! gillar även hennes tatoos hon har, är själv sugen att tatuera in text på min kropp. Finns två ställen jag skulle kunna tänka mig ha det på!

armband.

Mår mycket bättre idag, hoppas det håller i sig bara - Ska jobba ikväll och hela helgen. Va nyss på stan med mamma,lillebror och gammelfarmor! Jagn köpte två halsband och två armband, halsband är egentligen inte min grej dom ligger oftast bara och skräpar när jag köpt dom. Armband är däremot något som står högt upp på min lista när det gäller accessoarer, under senastemånaden har jag köpt ett antal armband och det lär fortsätta.

what to do.

När jag kom hem ifrån jobbet tog jag en alvedon och en kall handduk och la på hvudet. Hostade, illamående, hade feber och huvudvärk. Sov i några timmar och mår redan bättre, men långt ifrån frisk. Vill bli frisk nu ju, har varit en massa skit senaste månaden. Har bara nästa vecka kvar att jobba (vill inte missa) sen vill jag vara frisk och kry till magaluf också!


så nu är frågan ifall jag ska dra på den där festen jag så gärna vill? ska jag ta chansen att bli ännu sämre?fan vad jag hatar detta.. Bara elände nu.. suck...

use somebody.


host host.

Jag orkar inte blogga något idag, jag är typ sjuk igen.  Hostar som en tok och äter glass för att kyla ner halsen. min underbara  mamma kom även  till undersättning och gav mig host medicin och jag blev genast  lite bättre!

jobb.

För en gång skull ska jag försöka somna i skaplig tid, ska ta mina älskade rostbiffsmackor och sedan ska jag pallra mig i säng. Hatar sova utan a, för när jag sover med han så sover jag bättre. Jag är världens nattuggla, jag borde jobba nätter istället för dagar. Nu har man även hosta och huvudvärk på köpet, vilket inte gör det lättare.

börjar 7 im, slutar halv 9. natti!

smultronchock.

"big is always better" , stämmer oftast i allafall..


i love rock`n roll.



Klockan fyra slutade vi spela tennis, tycker synd om andreas som fick spela i två långa timmar med mig. Jag är inte speciellt bra om man gemför med honom.  Jag har inte lärt mig hur man ska vinkla/hålla i racket, jag slår mer underifrån vilket gör att bollarna flyger all världens väg..Och nu när jag skulle göra som man gör på "riktigt" så gick det inte sådär jätte bra.. Men kul var det iaf!!  - allt jag behöver är träning nu så blir jag roligare att köra med sen..  Skitsnygga kläder  hade jag också, rosa är ju verkligen min favorit färg.. huhu..

apans nya armband.


- peace armbandet kom idag, mycket snyggt!

sminktips.

Det var någon som frågade mig ifall jag kunde dela med mig av mina sminktips. oj, oj, oj säger jag bara... har jag ens några? jag är typ världens tråkigaste när det gäller smink. Jag använder inte speciellt mycket ögonskuggor och sånt, ser oftast slampig ut (kan ha med att göra att jag inte är duktig på det?) - suger på sånt. Borde fan ta en kurs i sminkning! smink är tråkigt, fixering av hår också. Visst om någon gör det varje dag åt mig så då är det kul, men själv har jag inte tålamodet att sitta och fixa håret i 2 timmar varje dag. Varför föddes jag till att vara tjej? haha.


.... så inga sminktips så som det ser ut idag,
men kanske däremot någon gång  framöver :)

"jag ska upp klockan nio im"

kyss mig.....

när andreas säger att han ska gå upp tidigare än klockan tolv så har jag svårt att tro hans ord. Isåfall om man skulle få upp han nio skulle man få lov att muta med pannkakor eller liknande. Däremot tycker jag inte själv om att gå upp klockan nio, men går ut med hunden  då sen lägger jag mig igen. Nu står andreas i duschen, vilket som är väldigt onödigt eftersom vi ska spela tennis idag. Han skulle kunna vinna priset för världens renaste man eller något

i lördags

i lördags tog mina knarkar ögon och drog på förfest hos johanna och erik. Drack min kära vodka lime och hade det trevligt. sedan begav vi oss mot krogen för att se maskinen, det var smockfullt med folk och att dom inte hade öppnat nedervåningen gjorde ju det knappast bättre. Jag stannade till ett efter ha tröttnat på allt folk som puttade och stampade en på fötterna konstant, dessutom skulle jag upp klockan sex på morgonen. Är man inte full tröttnar man fortare på dom andra som är det! haha. Kvällens sämsta: när vi beställde en mojito som smakade tuggummi.



 

olycksbarn eller vadå?

Just nu är jag så trött, jag har typ pms besvär och mitt öga kliar som fan. Varför händer det mig saker hela tiden? först ligger jag däckad och har halsont/huvudvärk i tre dagar samtidigt fick jag fetaste infektionen pga ett bett från en insekt och idag vaknad ejag upp med ett öga som va knallrött, så hela dagen har jag sett ut som en narkoman pga mitt rinnande röda öga. Turen är inte på min sida just nu va! hoppas hoppas verkligen att det blir bättre tills i morgon..


- en bild på mitt öga, dock mycket värre IRL än på bild..

gillar mina ögonfransar, dom är långa och mörka utan mascara.

peace



   - Beställde nyss hem detta armband, fast i svart. Dunder snyggt!

jobb blandat med party.

blev nyss bjuden på party, det är ju jätte kul men jag jobbar ju non stop hela tiden så det suger ju. I morgon jobbar jag kväll, slutar halv tio och då är det bara att kasta sig in i duschen och put on some make sen är det bara att köra! om jag ska dricka är en annan fråga, det får vi se hur det blir i morgon.


hallelujaaaah!

Var nyss ute och körde, gick bra. Ska snart plugga teori - Men på något sätt orkar jag inte med körkortet, är inte direkt sugen på det. men måste ta det någon gång så lika bra att göra sitt bästa nu. Vet ni vad som fanns i postlådan idag? taxfree katalogen!!!!!!! nu känns det verkligen att man ska åka när man fått den. Är inte långt kvar nu! några tunga jobbarveckor kvar, sen ligger jag där i stranden med en mojito i handen. flyget vi åker med heter thomas cook, vad tänkte dom när dom valde det namnet? första jag tänkte var thomas ... ja ni vet! inte det bästa namnet precis.



jag är ganska lat.

jag vill börja träna seriöst, men jag är fortfarande sjuk...

så fort jag inte känner av halsen längre måste jag börja köra igång med träningen, jag är för trött och om jag inte gör något åt min rygg snart så kommer det säkert sluta med att jag har världens puckelrygg vid 30 och ett antal diskbrock på smygandes på det! hoppas på att vara helt friskt till nästa vecka så jag kan köra igång..

för övrigt är jag lat och orkar inte vänta på resultaten - vill ha de på en gång.. haha

jonna gillar.

mina nya darlings, som jag köpte när jag va i sthlm.


shame on me.

har inte skrivit blogg på flera dagar nu, sorry. men jaghar haft fullt upp, först stockholm och sen har jag jobbat för fullt dagarna efter jag kom hem. Men nu är jag ledig i morgon (iaf de inte ringer in mig) så jag tänkte berätta lite för er om helgen samt lägga upp några bilder.


Lördagen. Åkte klockan elva och hade turen att få sitta kvar på platserna enda fram till stockholm. Vi gick på stan och letade på ett par shorts till andreas och jag köpte hårförlängning (som jag typ ångrar nu,men endå inte). Men kan va  lite extra kul att ha då man tex går på fest osv. Sen gick vi genom gamla stan och så åkte vi färja över till djurgårn och checkade sedan in på hotellet. Tog det lugnt på rummet ett tag och sedan gick vi till grönan för att åka lite karuseller  och äta sockervadd! det vi inte kollad eupp var att det var sommarkrysset denna dag, AS MYCKET folk med andra ord. Fick stå i karusellköerna i 40 minuter  nästan varje gång man skulle åka något. Jag och andreas gick mot hotellrummet runt 10 tiden och var nöjda med dagen! kollade på en film och somnade strax efter det.

Söndagen. Åt god frukost på hoteller sen checkade vi ut runt tolv tiden och begav oss mot stan för att shoppa! fick hem underkläder,två linnen,fodralklänning,skor, smink och ett par glajjor. Vart inte så mycket med andra ord, men jag är nöjd! speciellt med skorna, iiiihhh. Åt också på restaurang innan vi begav oss hem, snacka om gott det var! lekte även papparazzi där på restaurangen, tog kort på en killes frilla för andreas tyckte den va snygg.. diskret? njaaae..

- Hur rolig och mysig helg som helst, kunde inte begärt mer! det var helt kanon - Min babe är bäst!


mmmm, våfflor...

sitter i en karusell.

babe.

min sötnos igen, glad som vanligt.

typ i gamla stan..

brills.

en snygg jag hittade på gatan, var ej till salu.

mycket bilder på andreas, kan aldrig bli för många.

På restaurangen.

nyvakna.

bara du och jag :)

Snart kommer andreas hit, då ska vi kolla tåg tills i morgon och lite annat - Jag ska även packa dom grejer jag ska ha med. Det blir först grönan sen sova på hotell och shoppa innan vi åker hem. Det här kommer bli skoj!


just the way i like it.



väldigt suddig bild och porrig min, därför täckte jag för ögona!

Men här kan man se min hårfärg ganska bra, jag är mer än nöjd.

mys i parken.


Klockan sju mötte jag upp mikkis och dannis vid sakon thai take away för att köpa lite käk. Vi tog med maten och satte oss i parken på en filt som inte va ren länge till efter palt-jonna varit i farten. As god mat och mycket snack - Riktigt mysigt var det iallafall! tog inte så mycket kort, dannis va även proffs på att klicka bort dom hon inte gillade.. men fick två snygga bilder, speciellt den på mikkis!  haha.




16:44.

Va nyss i månsan i någon timme och kollade när andreas och co spelade volleyboll, skulle gärna deltagit men vill inte riskera att bli sjukare. Mår för övrigt ganska bra just nu, hoppas de håller i sig. Vi har även beställt hotellrum nu tills helgen, ganska nice det ska bli! iiiih.. mer om det sen för nu ska jag ut med hunden!

färgar håret.

Känner mig redan lite piggare, kan bero på jordgubbarna jag åt.. eller penicillinet? hur som helst så färgar jag och syster håret nu och det är så himla tråkigt att vänta tills man ska skölja ur så jag gjorde en ful bild i paint så länge. vad händer ikväll? josse snodde ensam hemma kvällen och bjöd hit lite vänner, så vad ska jag hitta på? återstår att se.



Zigenaren blir ännu mörkare och slitz bruden blir.. lila? nej då, blir nog bra!


Pigg.

Klockan är snart sju, jag är pigg som en nötkärna om man bortser från min halsvärk (som är värre idag) och huvudvärken som är påväg att smyga sig fram. Jag var tvungen att lyfta luren fast jag inte ville och sjukanmäla mig, jag vill inte ta risken att bli ännu värre så jag ligger däckad i sängen i flera dagar. Då är det bättre att vila en dag så man kan bli bättre!


En fråga från en läsare.
Klänning nummer tre finns på H&M, tyvärr inte stor chans att den finns kvar. såg den i affärn men dagen efter jag tänkt köpa den så var den slut. Kollade sedan på internet och den fanns, men då skulle man inte få den förrän september och det orkade jag inte vänta på.

men hej.

jobb idag, jobb i morgon.. gud så jag jobbar hela tiden! ledig i helgen i alla fall.. nästa vecka börjar "helvete" vekorna, dvs att jag jobbar sex dagar av sju!  men men det är pengar iaf, sen drar man till magaluf och lever livet. Ont i huvudet och i halsen har jag också, hoppas det är tillfälligt. Ett plus är att mamma och pappas säng är tom, vilket innebär att jag kan ligga i den.

yey.

min mobil är helt psyko, hatar den.

blev inget speciellt denna kväll, nicco var sugen på att gå till hottan men fick inte tag i henne pga min bästa gulliplutti till mobil. Men men, jag är endå as trött och ska både övningsköra imorgon och jobba så lika bra att jag stannade hemma kanske. Nu ska jag gå och käka nånting, säger godnatt!

dubbelkörkort

Dubbel-gratulationer till kissen och mannen min som tog körkort idag!

Va hemma hos andreas för ett tag sen, där även josh va. tog med mig jordgubbar och doppade det i smältchoklad för att fira lite, sen droppade även erik och anton in. Jag glömde fiskgratängen jag skulle hem i tid till, men jag hann precis komma på det i sista sekunden, middagen vart räddad och alldeles nyss serverad och nu ligger den gött i min mage. Nu ska jag åka iväg för att  hylla henke som fyller år, kakfatet är  lika stort som vanligt skulle jag tro.


för er som gillar rosa.

 
Kängor i starka färger och olika mönster -  för mycket eller inte?
jag ska ha ett par kängor i höst/vinter, men det blir inga rosa för min del!


blue

varför kan jag aldrig vara seriös på fest bilder? blir jag helt plötsligt blyg eller känner jag mig  ful i blodsprängda ögon? jag är inte blyg men efter ett par  glas känner man sig inte lika fräsch längre, men det r man väl inte ensam om?  men vad spelar det för roll, det är ju ingen ursäkt till att göra sig oseriös på varje bild!  haha. längesen jag såg en seriös bild på mig från en fest. Måste bli ändringar på detta, serious talking nu va! oseriös är bra, men i lagom mängder.

"jag har tappat mitt ansikte", lite skön iaf!

puss på denna.


- Denna hårinpackning är ett måste för brunetter, speciellt nu på sommarn när det blir så matt och tråkigt! Blondiners hår är snyggare på sommarn eftersom det bleks av solen, men på vintern är det lättare att hålla brunt hår snyggare än vad det är med blondt (I alla fall vad jag upptäckt efter mina färgperioder) - Därför va jag alltid ljusare på sommarn och mörkare på vintern.. Men denna inpackning är jätte bra, blir som en lätt toning och är dessutom bra för håret. Finns för nästan alla hårfärger och kostar strax under 200 kronor!

ösregn och grillat kött!

Regnet öser ner och jag går desperat till affärn för att köpa min älskade sås som mamma och pappa inte sa fanns längre, men jovisst du - den fanns visste! Hela huset luktar grillat kött nu, snacka om att jag är hungrig.

- En massa gratulationer till marielle och hennes johan som förlovade sig här om dagen.

urk.

längesen jag mådde såhär illa.. men det var rätt kul igår, men tråkigt så spårade det ut i slutet. Nu ska jag gå och köpa en festis och kila över till a skulle jag tro.

fix.

Mamma fyllde år igår, det är kalas här hemma. Jag håller på och fixar mig, tror jag har hittat vad jag ska ha på mig ikväll. Nu är det sminket,naglarna och håret som ska fixas sen är jag fit for fight! Ska hem till johanna där även eve är, vi ska ha lite förkrök sen ska vi på larssas poolparty, dock stannar badkläderna hemma för min del.


- Blir troligen detta och ett par heels.


nyklippt

Fick sykpbryk på mitt trassel till hår så jag ringde till eve och bad henne komma och klippa mig och det ville hon. Några centimeter avkapat nu, syns knappt. Finns inget som är fulare än långt slitet hår, därför klipper jag mig var tredje månad!
Färgade även håret på eve - knallrött. Tänk att den där människan passar verkligen i alla frisyrer och alla regnbågens färger, lite avis är man allt. Köpte också världens bästa inpackning som förstärker hårets färg, super bra för oss som tonar håret! Flera frågade om jag hade färgat håret mörkare. Lägger upp en bild på den i morgon.


söta ewipewwi med färgen i håret!

trött jag blir..............

Gjorde nyss en jamba repris från när jag va 15 (fast inte jamba). Jag skickade efter en sommarsignal jag ville ha och nu sen försvann alla pengarna på mobilen och då skickade jag stop, - att jag ville avsluta. Gissa vad som står då? " Hej, ditt abonnemang har 30 dagars abonnemangsperiod. Detta kommer att avslutas automatiskt när 30 dagar gått från beställningsdagen". Första gången detta hände så blev jag rensad på 300 spänn pga en bild, så jag ringde dom och klagade och fick 300 skickat hem på posten.. Hade ingen aning om stop funktionen då och fick inga bilder eller ringsignaler heller.. fan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

................. ibland hatar jag mig själv.

"lill-lördag"



Igår va vi på norrmanska och chillade, eller ja iaf en timme.. Precis då vi köpt så sa dom - vi stänger om en timme.. okej? kunde dom inte sagt de innan vi köpt dricka? haha. Efter det drog vi till hottan, de va ingen höjdare  - men vi satt där ett tag och snackade lite skit, drack och åt jordnötter. Ibland är det skönt att bara gå ut ett gäng och ta någon öl/cider och sitta och snacka! Sen åkte jag hem till andreas och kollade på sagan om ringen med han och offe.

Innan detta träffade jag johanna. Vi va på frissan & frisörn för att hon ska göra en hårförlängning där, så hon tog av sig sitt nuvarande löshår (clips) för att visa hur mycket hår hon hade så dom kunde se hur mycket hår dom skulle beställa.. Efter det gick vi till johanssons och beställde en fylld baguette och när jag tog min bricka och skulle gå så ser jag en lång lurvig sak på golvet (trodde de va ett djur) sne såg jag det var jojjos hårförlängning så jag skrek : HAHAHA JOJJO, DITT HÅR!!! hon slänger sig så hon nästan tappar brickan och  hela min kropp viks ihop och jag asgarvar och hon också.. Efter de gick vi hem till henne och efter ett tag kom ewe och gjorde oss sällskap :) trevligt!

maskeradfest.

Är nå grymt sugen på att anordna en maskerad fest, inte en sån där maskerad fest då man får klä ut sig till exakt vad man vill. Jag vill hellre ha ett tema som alla ska följa.  Jag vill också att det ska vara seriöst, att man gör allt man kan för att uppnå det tema som festen har. Folk som inte är utklädda kommer helt enkelt inte innanför dörren.. Skulle vara kul att inreda en lokal så att det passade temat - så att man verkligen lever in i den rollen man är.. Har tänkt på vad man kan ha för teman, kommer på flera styckna som jag vill ha - men har två absoluta favoriter..

a la gossip girl tema :

Tjejen: Bär en vacker klänning,långa handskar, mask och har ett snyggt hårsvall.
KiIlen: Smoking - eller skjorta med fluga/slips samt mask.



Toga party/rommariket tema:
Tjejen: vit klänning(gärna med en axel),smycken, skärp, håraccessoar (tex ett flätatband runt huvudet) eller inbakade flätor på vardera sida som tex och Sandaler.
Killen: Klänning eller endast underdel - tex en vit handduk/lakan runt höfterna och ett skärp, håraccesoar (en krans med gröna blad, om ni förstår vad jag menar?) sandaler eller barfota får man välja själv..


vollanger.


just nu gillar jag verkligen volangklänningar/vollangkjolar, speciellt i färgen puderrosa! hela plagg i vollanger eller plagg som endast har detaljer av vollanger. Nummer ett består endast av lite detaljer av vollanger på sidan av klänningen, nr två tycker jag har för mycket kraffs, nummer tre har snygga och lite mer "busiga" vollanger. Nummer ett är min självklara favorit och trean kommer kort därefter!

mysig måndag

Igår bjöd jag min underbara på restaurang, det var trevligt och maten smakade väldigt gott! satt där i några timmar och snackade och sen gick vi mot natti och köpte smågodis och hyrde en film, därefter gav andreas mig en massage och jag sommnade, vilket är både bra och dåligt -   ett tecken på att han är bra på att massera och det dåliga var väl att jag inte va spec rolig just då. haha! puss på min babe.


jag är lång, men andreas är längre :)



6 weeks left.


soft.

sitter och käkar godis med jojje, soft..

ice cold.

vädret tillåter inte denna sköna outfit just nu.


klockan kvart i 6 imorse.

mamma väckte en bekant lite för tidigt..


-Hej, ska du ta och komma upp nu?

- Euuh va?
- Du ska ju till jobbet.
- Vem är det?
-  Mamma vem annars? gå upp nu jonna.
- Vad snackar du om? de är inte jonna.
- Men skärp dig jonna, gå bara upp nu.
- Jonna? Det är joanna.
... VA? oj, jag ber så mycket om ursäkt jag skulle ringa jonna.
ni heter ju nästan likadant, Det är lätt att missa det där a:et i Joanna.

vi åkeeeeeeeeer!

Nu har vi betalat hela resan, nu känns det verkligen i kroppen att vi ska åka - att detta verkligen blir av! åååh är så lycklig nu. Så himla skönt det ska bli för oss fyra tjejer som nästan jobbat hela sommarn att få åka iväg och bara leva livet - sola,festa,bada och mycket mer! jag ser verkligen fram emot den här resan, wooooaaahh!


flat shoe.


Är jätte sugen på dessa gladiator sandaler, men jag försöker lugna mig lite med allt shoppande. Vill du ha dom? dom finns på nelly.com för  endast 299 riksdaler! rena kapet.

dark hair.


sugen på mörkare hår.. som på bilden ungefär.. old pic!

spontan grej.

sanna ringde mig, hon vill åka inlines. På med grillorna och den fula hjälmen! ciao.

hot, hot!

Käkade nyss thai take away med pappa, så himlans gott!  Första gången pappa äter mat från just det stället - och han sa att han aldrig skulle beställa en pizza igen, haha.. Pappa är som mig, älskar kryddstark mat... Orkade inte äta upp allt, men då kan jag äta det jag har kvar lite senare ;) inte för att jag är hungrig, utan för att de är så sjukt gott..

"bingolott rosa"



När mamma kom hem från stan idag hade hon köpt ett cerise rosa nagellack (jag kallar det bingo rosa, eftersom färgen är nå sjukt lik pennorna man kryssar över nummerna med när man spelar bingo). Det visade sig att vara exakt lika färg som mitt läppstift som jag använde flitigt förra sommarn samt min bikini. Ska däremot ta fram acetonet nu och ta bort det, får ju inte ha nagellack på mig när jag jobbar (inte smycken och långa naglar heller). Imorrn jobbar jag delad tur, as långt pass med andra ord - fast bra med cash får man..  Som ni kanske förstår blir det inge direkt bloggande imorrn!

hemma.

Kom nyss hem från johanna, vi har snackat magaluf och lite annat skit.
vi har även proppat i oss ett paket körsbär samt en liter jordgubbar! nice.


godmorgon sala, eller nått..

tycker synd om min babe som troligen cyklat i ösregnet i morse enda bort till silverköparn. Själv tog jag en sovmorgon till ca klockan ett, har inte sovit ut på länge - men tycker att man sover bort hela sommarlovet om man sover så länge varje gång. Men någon gång skadar ju inte. Gorde nyss en sallad som innehöll lite av alla sorters grönsaker samt rostbiff och en massa vitlöksås. Nu ska jag städa källaren, inte spec nice men det måste göras!

give me.

Kom nyss hem från spinningpasset. Vi hade en ny tränare idag och fyfan vad drygt passet var, jag är helt genomblöt - värre än annars med andra ord.. Måste hoppa in i duschen nu på en gång innan jag tuppar av!

jag behöver  klippa och färga håret, det ser för gräsligt ut!



torsdag

inge jobb idag heller. as skönt! har inga planer för kvällen, eller klockan 6 ska jag på spinning. Det kommer vara sjukt varmt där inne vi tränar och tänk er ca 20 pers som sitter där och svettas ut varenda lilla droppe, det kommer bli sjukt varmt. en annars då? vad händer? vill göra nånting, vill passa på när man är ledig ju. Käket väntar, ciao!

play as a child.

Idag åkte jag till tärnabadet med bror och mamma samt några grannar. Har lekt i vattnet som ett barn idag.. Idga har jag bara solat baksidan, finns de nå värre än när folk är bruna på framsidna och blek på baksidan? uääh.. men kan förstå, det är så sjukt tråkigt att sola baksidan.. Med andra ord har jag också alltid varit blekare på baksidan, men ska bli ändringar! sist jag var på tärna badet så var jag kanske 10 år? iaf sjukt längesen var det.. trevligt var det!


* älskar solbrillorna, köptes på ur och penn igår. Fast det var mamma
som hitta dom... tusan också! men kan låna dom ibland, tur de..

RSS 2.0