valborg, uppsala!

nu har vi nyss kommit hem från uppsala, var helt okej men kunde lika bra stannat hemma känner jag :P jaja, det blev iaf sista gången jag var där och fira valborg. Nu ska vi käka och sedan ska vi röka vattenpipa och kila vidare till några andra och fortsätta festa! köpte en tröja idag, skulle köpa chinos också men dom hade stängt då jag gick tillbaka :`(






- min klädsel + svarta strumpbyxor och  pumps, ska doc byta om nu.

.

Tror man på sig själv kan man komma hur långt som helst.

Tror man inte på sig själv så kommer man inte  ens halvvägs.


skönaste på länge.

ååååh, spinningen va så nice - är helt dyngsur nu! haha.. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag lära min kusin cykla utan stödhjul :D hoppas det kommer gå bra. Ska försöka lära han de innan han åker hem! veckans utmaning.

gymkort

Då var de klart, Jag och syster ska börja träna. Spinnigen är det jag har saknar mest, det va riktigt länge sen nu när man körde sig supersvettig i takt till hög musik. När jag och marielle tränade som mest så körde vi spinning minst 2 gr i veckan och gymmade ca 3.. det var underbara tider de! nu ska jag gå från en lat soffpotatis till en någorlunda sportig jonna. haha!


 

första dagen på praktiken.

började med att min handledare va sjuk, men fick gå med en annan jätte rar kvinna så det gjorde mig absolut inget. Undrar hur min riktiga handledare är, om hon är lika trevlig som hon jag hade idag. tror inte hon kommer im heller och förmodligen inte i helgen heller :S hon hade tydligen tagit ut semester.. låter lite knas, har hon glömt bort mig?

det har iaf varie en bra dag, det är inte ofta jag trivs första dagen sådär.. snyggt vitklädd var man också, träffade på mamma - hon skulle på röntgen.. jag: heeej. hon: kollade ett tag på mig och sa sen.. : hej.. jag tänkte de va en som va jäkligt lik jonna. haha!  kände inte igen mig först..


lady gaga



kanske är hur seg som helst,  men är inget stort fan av "kändis" tidningar..  

Ett av fansen frågade om han kunde få autografen på sin mest intima del.
Han fick som han ville. Med vattensäker tuschpenna skrev hon sin autograf på mannens penis.
- Jag är lite generad över det här. Men jag kan säga att jag hade gott om plats att skriva Lady Gaga, säger stjärnan, enligt VG Nett.  - Haha, undrar om han någonsin tvätta den efter det ;) vattensäker vart den ju iof..

beautiful.


han kan han.

 

ledig idag.



har övningskört lite i morse och för ett tag sne gjorde jag friterade bananer med glass. Det vart jätte gott och jag vet en som verkligen skulle gilla det, nämligen banan älskaren marielle svärd sandin. (haha) nu väntar jag bara på en dag då jag får pröva på och göra friterad kyckling.. Vill göra värsta buffen, haha.. med friterade kycklingbitar,nudelwook,jordnötssås,sötsur sås,ris och en massa annat.. Måste ha en thai/kina kväll någon gång, det är super kul att laga mat. haha!

paradis



vill åka till thailand eller något liknande, skulle vara underbart! känns som det lockar lite mer än att åka på "sup" semester just nu. men hur många har råd att åka till thailand? inte spec många skulle jag tro. Men inom två år så ska jag har varit iväg nånstans längre bort i minst två veckor. Jag vill, jag vill! har redan varit i thailand men vill iaf åka dit minst en gång till.

herre på täppan finalen ikväll!



hade helt och hållet glömt bort de, det här blir kul!
klockan halv 11 på kanal 6.

just ja.

tänkte fråga andreas om han vill komma och sova hos mig, så kom jag på att han ska spela data spel ikväll - min nörd <3 ska istället gå och göra mig i ordning för kvällen och sedan ska jag lägga mig i sängen och plugga lite.. ska övningsköra im och så ska jag även ringa min hudläkare och så ska jag skicka tillbaka min mobil, de har varit en massa problem med den.. har bara inte orkat lämna in den, men nu går de inte ens att skicka sms..


hatar våra fotöljer, så osköna. Soffan duger, men den är alltid upptagen.


mmm..

        -    willys nu. ska köpa apelsin choklad , noblesse <3


gårdagen

grillkväll med tjejerna som sagt! bara jag och ellie som drack av alla, haha.. Maten vart as god och vädret var kanon, perfekt kväll för en träff med tjejerna helt enkelt. Runt tio tiden drog vi till några i min klass och festade en stund, men ingen utgång blev de inte. Vi åkte hem till mig vid 11 och ellie blev hämtad typ 12? Jag tog cykeln och satt benni i korgen och trampade hem mot andreas, han och några kompisar spelade poker och jag satt där ett tag sen slog jag på tvn och somnade nästan lika fort..


grillkväll + utgång!

nu är det äntligen lördag, riktigt fest sugen är man också doc vaknade jag upp med fetaste huvudvärken i morse så det var inte spec kul.. Ellie kommer runt ett tiden och dom andra kommer ca kl 6 och då är de grillen som gäller! wiho.


tråkig fredag.

men ibland är det skönt att göra ingenting också. Är hur trött som helst, ska nog ta en tupplur snart! haha.. Har övningskört idag och när jag kom hem kände jag lukten av nybakade bullar, lovely! har min faster och min kusin här, dom stannar i ca 10 dagar skulle jag tro :) alltid huset fullt at englunds! imorrn kommer även lilla västerås pärlan ellie hit, första utgången i sala. huhu! kommer bli grymt kul.


en grej jag tänkt på.. mamma har frågat flera gr varför jag nästan aldrig är på mitt rum.. och nu när jag ofta är på mitt rum så kan hon och pappa komma ner och säga: varför är du här?kom va med oss istället. först vill dom att jag ska tillbringa lite mer tid i mitt rum sen vill dom inte de. haha! dom saknar nog mig där uppe.


oh lalala!

mamma köpte en hjälm till mig idag, värta snällt..  JA jag vill ha en hjälm.. ska åka inlines i sommar och jag vågar seriöst inte åka som en blå dåre och inte ha ett endaste skydd på mig, man blir fegare med åren vet ni - eller iaf jag! cykel hjälmen skippar jag, men inte när jag åker inlines. Man vill ju inte direkt slå i huvudet och bli invalid resten av livet eller kanske till och med dö.. Visst de kan hända på tusen andra sätt också, men jag känner att man har mer kontroll på en cykel än tex inlines. Förstår inte när jag va mellan 13-16 år, vad orädd och oförsiktig jag var.. Körde ner för stora backar, gick snabbt som satan men de jag inte tänkte på va vad som kunde hända - Ett litet gruskorn och jag kunde fara åt helvete.

jag ser ut som ett ägg, men inte meningen att jag ska se bra ut.

 

Fredag :D

äntligen är det fredag! Va så seg i morse, men mannen lyckades få upp mig ur sängen. Jag gick till skolan i min turkosa mjukis dress, andreas kallar den blueberry för han tycker jag ser ut som ett blåbär.. typ.. gjorde bokprovet sen gick jag hem och sminka mig och bytte kläder.I morgon blir det att festa med some girls, jag är riktigt partysugen! hihi -  Hoppas ellie pellie kommer också! ps. MANDY, jag är as sugen på en johanssons baguette :(


lip-tröjan jag köpte igår

svarta chinos

svarta gladiator klackar


yesterday.

slutade runt 11 tiden igår, jätte skönt! jag och syster åkte till västerås för josse skulle på arbetsintervju och jag tänkte hitta på något att ha på mig i helgen. Jag hittade som vanligt lite mer jag ville ha, hehe.. Det vart en blå kjol och en svart tubtop med strass-stenar på och ett par pumps (detta ska jag ha på mig im!) sen hittade jag två linnen med två olika smileys på, en som lipar och en som är glad. hehe! fanns mkt mer man ville köpa, men inte läge för de nu va.. haha när vi skulle hem kom vi inte ihåg på vilken våning vi parkerat så vi letade som galningar. haha! och Josse skulle aldrig ha hittat hem ifall jag inte hade varit med, haha! annat smått hände också, som att gå in i en sån där roterande dörr eller fastna med klacken i gatan tex.

kvällen spenderades hemma hos andreas, vi lagade mat - fläskfile och kroketter..  och självklart hade vi b-sås till! sen gick vi hem till mig för att hämta benni och så satt vi på en disney film när vi kom tillbaka till andreas :)

-

tur att det finns ett par gossip girls, på gott och ont.
xoxo/ jonna.

uttråkad.

så jag sydde och pysslade lite med kläder.


grattis till er!

Mikkis har fått sommarjobb där jag är, tja mate :D
Frida har fått sommar jobb på sommarläger för barn :D
Andreas har fått på silverköparens camping :D

:)


skaffa inte hund om du inte kan hantera en.

idag när jag,syster och lillebror var ute och gick en promenad såg vi två stora hundar. Vi tänkte inte mer på det och när vi gått ca 2 minuter till så vänder jag mig mot benni och så står dom brevid honom, kärring jäveln hade släppt lös två stora hundar när hon alldeles nyss sett en liten gått förbi. Benni är rädd och förbannad och jag tar upp han i min famn, den ena hunden hoppar upp mot oss och vi börjar gå fortare och hundarna följer efter och hoppar efter upp mot mig och benni. Samtidigt är kärringen ca 10 min bakom oss och går hur lugnt som helst och skriker : stanna, stanna med en röst som knappt bryr sig ett skit. Josse lackar sönder och skriker åt henne men hon fortsätter i samma tempo och hundarna fortsätter följa efter oss.. Vi saktar in farten för att hon någon gång ska komma i närheten, hon skriker : VAFAN KAN NI TA HUNDARNA? Jag har fullt att hålla i benni och josse är inge vidare förtjust i stora hundar samtidigt hon skriker tillbaka: DU FÅR VÄL HÄMTA DINA HUNDAR SJÄLV! kärringen går och skriker och vi skriker tillbaka. Josse tar benni i sin famn och jag går och hämtar den hunden som va den drygaste. Den va så stark så knappt jag orkade hålla emot.. sen kom hon och tog honom och hon sa inte ens tack. Snacka om bitter kärring som hatar livet!


vi blev så sjukt arga.. hur kan man skaffa två stora hundar som man inte kan hantera? och VARFÖR släpper man två stora hundar lösa om man vet att dom är olydiga när en liten hund kommer och går? och sen att hon inte orkar att springa efter dom? och så skriker hon elaka saker till oss.. vi skulle bara ha fortsatt gått så hade hon kunnat fortsätta skrika och följa efter sina hundar i ytterligare 15 minuter..

skrev väldigt fort har bråttom, ska övningsköra. men tror ni förstår vad jag menar! ciao.

omg..

bilder på mig,anna,nicolina och sofia från 06/07? säger bara herregud.. haha!


låååång.. lååång kortkort

dans prov idag, gick bra.. sen hade vi massage, de va jonna(inte jag) och pernilla som hade de som ledaruppgift. och amanda är kittlig på rumpan, nu vet ni de! haha.. När jag kom hem övningskörde jag och mamma, gick väldigt bra :) börjar bli mer självsäker nu. Ikväll hoppas jag att få träffa andreas och så ska jag även göra en pp!


har stor lust att återvända till mörkt hår igen
men ska pröva det här ett tag till eftersom jag nyss färgat typ..


 hmmm.. haha!

skärp dig mandy, vi har d-prov im!


yepp

sjukt uttråkad, jag som vill göra något ikväll.. mina fingrar vill göra något, jag ska nog kolla om jag kan göra något med min svarta skinnjacka - är nå grymt trött på den... jag vill köpa en snygg brun skinnjacka, ett tag va jag inne på att köpa en jeansjacka men det ligger inte spec högt upp på min lista längre.. Nu kom jag på en grej jag ska göra ikväll, ska gå och köpa lite gott till kvällen och kanske sätta på en disney/astrid lindgrens film. - haha jag kommer aldrig växa ifrån det!

skönt.

har som sagt studiedag idag, as skönt. Har kört lite bil idag och nu  degar jag lite framför datan, har jag ingen aning vad som händer senare - något måste man väl hitta på.. Kan ju iof läsa lite teori eller leta på scandisken som jag måste ha min PP på.. men sen då?

sug efter...

shopping, vill bara åka iväg och spendera en massa pengar!

amanda haffa mig för fotografering..

va med amanda igår, vi tänkte göra en look a like bild.. Det var så mycket svårare än vad vi trott.. allt ska vara lika, posen - från fingrarna till lutning på huvudet och allt sånt skit. Hon ska även hitta den exakta vinkeln, vilket inte är det lättaste.. tillslut orkade vi inte mer och amanda ville iaf ha någonting gjort, så vi gjorde en "anorektiskt" bild.. har inget med oss att göra över huvudtaget.. sa först till amanda att jag ville vara anonym om bilderna, men de är strunt samma - vi har överdrivit med vågen och mina nyckelben pressade jag ihop för att få dom så utstående.

men tänk så sjukt det är allt det här med bantning.. såg en dokumentär om barn som inte åt för att dom inte ville bli "tjocka" samt sånna som räknade alla kalorier på allt dom åt.. jag och amanda disskuterade dedär, när vi själva var runt 10 års ålder visste vi knappt vad en våg var.. Kolla bara all media idag, tex tidningarna.. ena sidan är det fetaste receptet på den maffigaste kaloritårtan och vänder man på bladet så kan det tex stå : få platt mage på 5 dagar.. - och så funkar det ju inte direkt.. men det som sägs/skrivs i media påverkar oss alla, mer än vad vi tror.. dom flesta tjejer tänker hela tiden på hur dom ser ut och är ofta inte nöjda över det dom ser i spegeln.. vi är ofta väldigt självkritiska..(drar inte alla över en kam) Jag tror de är nå sjukt vanligt med ätstörningar idag, vet flera som haft det.. bara att det inte ledit till något värre , vilket är bra.. Bara för man går ner en massa i vikt eller redan är smal behöver inte betyda att man har tex anorexia.. alla är skapta på olika sätt och vissa kanske inte ens vill gå ner i vikt utan bara gör det endå, Kan ligga deprissioner bakom eller vad som helst. En sak till.. varför får man vräka ut sig vad osm helst till en smal människa men inte till en större? det är lika respektlöst tycker jag.. Men kom ihåg en sak iaf, alla har sitt ideal och alla har sin syn på vad dom tycker är vackert  - alla har helt enkelt inte lika smak, det som är rätt för mig kanske inte är rätt för dig.



vad en tjej vill ha ... eller, iaf jag...



en bästa vän som man kan lita på.
- alla behöver en axel att blöta ner då och då.

tjejkvällar.
- finns det något som är så kul? samlar ihop ett par tjejer och hittar på olika
 aktiviteter samtidigt man snackar om allt mellan himmel och jord. (Y)

känna sig glad/lycklig.
- min babe, gör mig så lycklig.. och apelsin choklad (A)

bra kontakt med sin familj.
-
inget är viktigare än familjen. älskar min!

en walk in closet.
- vem skulle inte vilja kunna gå i sin garderob?
och allt stökande med kläder skulle nog bli mycket bättre.

sport/hobby.
- ha något att syssla med på fritiden. sy? sporta? jobba?
jag tränar aldrig längre, det är något jag saknar. men snart så..

en bögkompis.
-  det ska vara en cool och stil full person, alltså ingen wannabe.. varför då? kul att shoppa med och kanske till och med prata killproblem med?

gratis.
- vi borde få gratis tamponger och smink året om. haha!


.... listan kan bli hur lång som helst.. så avslutar här.. vissa saker har man/inte har på listan, enligt mig själv så tycker jag att jag har dom viktigaste sakerna som står med ..


talang 2009

när jag såg klippet kom jag och tänka på bilderna som togs precis innan vi slutade nian..   kunde lika bra ha varit 9c killarna som körde knäckebrödsdansen på talang 2009?


...

igår var det riktigt kul, skriver o lägger upp bilder sen när jag har tid för nu måste jag göra mig i ordning och sedan ta min vingliga cykel och bege mig till jakobbson och träffa lite people. tjulululu!

jag vet - haha, tjat och klagande!

Det är mycket i skolan nu innan man går ut på praktik och när vi kommer tillbaka så kommer det vara totalt kaos skulle jag tro! men ska tänka possetivt.. snart är sommarn här, tiden går så sjukt fort.. De va inte alls längesen det var svinkallt och massa snö och på påsklovet var det väldigt fint väder där et tag..  däremot kommer jag inte få njuta spec mycket av sommarn eftersom jag ska jobba mer än halva, men det ska bara bli skönt att få lite påfyllning i kassan tycker jag.. - tänker iallafall belöna mig efter jag jobbat med en resa eller shoppingrunda. undrar vad det blir för slags sommar i år, om det blir en kanon sommar eller skitsommar.. finns inget värre än när det blir dåligt väder, man blir så deppig då!

i morgon åker vi till lisas stuga i östa och grillar och har de trevligt. Blir en kväll med klassen med andra ord, eller ja.. inte hela då men.. vart även lite sugen att åka till västerås och köra en utgång med ellie också men de sket ju sig nu. hehe! nu ska jag övningsköra till åkrahallen och köpa en apelsin marabou lite grejer till im!


lady gaga


GREAT!

inte fyra veckor och inte åtta veckor sommarjobb, utan 6 veckor :D passar mig utmärkt !

 - wihoo!

skoltrött

skräpmatsdag idag, först pommes o hamburgare och snart pizza.. bad..
har gett mig själv data förbud idag, jag måste plugga som en tok nämligen.


idag va lasse på våran skola och pratade inför alla elever, intressant var det! Det var på början av åttiotalet då han brandskadades svårt i en gasexplosion. Hans kollega klarade sig inte och lasse fick ligga på sjukhuset i ett år.Ni kanske redan visste det där eftersom han redan är så pass "känd"  eller vad man ska säga.. men för er som inte visste =)


happy happy!

när jag gick hem ifrån skolan så kände jag doften av grillat, kan det var dom där hemma som grillar tro? jag stiger in genom dörren och får reda på svaret -  ÅH vad glad jag blev! haha.. fårgade på en gång om dom köpt b-sås och det hade dom inte, så jag cyklade så fort jag kunde till willys för att köpa två burkar. Det var det godaste på länge, har verkligen suktat efter grillat i en veckas tid nu.. Efter maten övningskörde jag lite med mamma och sen ner på stan för att köpa mitt favorit silver schampoo från matrix ( va säkert minst två år sen jag köpte det) en gammal goding med andra ord. Vissa slingor blev som sagt lite gulaktiga då jag färgade hemma, men det hade jag typ räknat med eftersom jag har röd pigment i håret. Använde detta schampoo nyss när jag bada, snabbt resultat - doc behöve rjag nog göra det någon gång mer, men inte ikväll.. det orkar jag inte.. Klockan nio börjar  D.H - dubbelavsnitt dessutom :D fyfan vad nice! mindre nice för killarna som  får lida i 2 timmar.




good stuff!

thai / asiatisk

Slängde i  mig lite nudlar och grönsaker nyss. Bra om man är hungrig på något annat än en macka på kvällskvisten. Kokade nudlar som jag även la broccoli (stavning?)  i. Stekte kikärter,vitlök,paprika,morötter och gurka.  Man får som sagt använda sig av de som man har hemma. Gjorde också en sås på det gjord av vatten,soja,bulljong och en massa kryddor! lite roligare än att enbart käka nudlar tycker jag.. Har massa inspiration till matlagning nu, så vill bra börja laga nu.. haha, det jag längtar mest med att flytta hemifrån är just att få laga mat .. tycker det är skit kul! ingen recept människa jag inte, jag tar det jag har hemma och kokar ihop något kul.  borde ha ngn thai/kina kväll med tjejorna någon gång, däremot vet jag inte vilka som gillar sån mat :P.. jag älskar stark mat.

bakning.

4 matskedar bakpulver istället för 4 teskedar.. aj då, resultatet kommer likna linda rosings läppar!

blööh.



för två veckor sen va jag mörkhårig
nu är jag typ gulhårig

denna vecka har varit bra och jag har flagnat mycket (-)
igår åt jag en massa chips o dipp så jag knappt kunde gå
í natt  drömde jag om vampyrer
idag skrubba jag bort en massa död hud.
idag blev jag besviken när det vart pyttipanna ist för grillat.
idag har jag suttit och garvat åt bloggerskan dessie
ikväll har jag inga planer
imorgon är det skola, inget jag ser fram emot.

kul, men endå inte kul.

- ååååååh..... VAD TRÖTT JAG BLIR!  (arg ton)
- vad är de för fel?
- jag har ju sagt åt er att inte lägga kaviarkniven i smöret 1000gr.
- förlåt, de va inte meningen. haha
- det struntar jag i, det är så vidrigt och respektlöst. Nu blir det konsekvenser av detta!
- och vad blir det  för konsekvenser?
- JAG KÖPER EGET SMÖR!!!!

passionsfrukt

.. hela kvällen har gått åt till att äta en massa skit - dvs en massa chips och en hel del dipp! josse och johan somnade på soffan runt elva tiden.. så jag ha mest roat mig framför datan denna kväll! nu är jag något så sjukt sugen på en passionsfrukt, nyttigt och gott -  kan knappt bli bättre! men dom är väldigt små, två skedar sen är det slut på det goda. 


påskmiddag x 2

igår vart man bjuden på påskmiddag hemma hos familjen huldt, va tvungen att åka dit i min sweden rock tröja, osminkad och en hätta på huvudet (jag färgade håret).. inte det hetaste, men man måste ibland bjuda på sig själv.. eller?  haha. blir nog första och sista gången det händer iaf.  haha :D .. men trevligt va det i alla fall :) .. och idag har vi varit hos mormor och morfar på påskmiddag, var också trevligt! massagestolen vart uppskattad märkte jag..

nu ska jag plugga lite teori, någon gång måste man ju trots allt ta körkortet.  påtal om de, ett pucko var påväg att köra på mig igår.. gah, mamma trodde hon skulle få en hjärtattack! hon hann inte ens rycka upp det kända fingret eftersom hon blev så rädd.

förra fredagen..

satt vi på planet påväg hem från egypten.. vi fick byta platser vilket ledde till att vi fick 3 stolar var vi kunde ligga och sova på, hur skönt som helst! hemresan gick fort, men däremot levde vi på ahlgrens bilar och pringles vilket inte våra magar gillade speciellt mycket. Ca kl 8 landade vi i sverige och så mötte vi mamma och (lillebror - som hade ritat två stora teckningar, en till mig och en till josse.. Sen begav vi oss till max, åååh så gott de va. Vi va väl framme i sala runt elva tiden, då hade vi lite presentutdelning.. Det kändes konstigt att vara hemma men på ett bra sätt.. Jag och josse fick inte hemlängtan förrän sista dagen. Alltså har vi haft det väldigt väldigt bra. Våra dagar såg ut så här: sola,bada,volleyboll på dagarna. På kvällarna käka,uppträdanden,poolbaren och sedan bege oss ut på klubbar. Vårat favorit ställe blev Ministry of sound, där vi tillbringa hela 5 nätter.. Vi har  vart hemma hos en på tequila race, båttur- snorkla bla..(såg delfiner), lärt dom från ungern spela ölspelet, lärt greg säga saker på svenska,träffat massa nytt folk, dansat så jag fått träningsvärk, ätit as god mat. (syftar mest på kinan som vi åt 3 gr på) haha. Affärerna o nattklubbarna va öppna hur sent som helst och ibland stängde dom aldrig.. men vi va oftast hemma till 5 tiden iaf.. och vi som trodde vi knappt skulle festa en gång, haha.. men blev varje kväll! vissa dagar missade vi frukosten och vissa dagar så var vi tvungna att gå och vila middag.. haha.. Det har verkligen varit en kanon vecka, tack så mycket älskade syster för en av dom bästa veckorna i mitt liv! kan också tillägga att jag inte hade någon röst när jag va där nere, vet inte vad som va fel. lät förjävlig iaf och PLUS att jag blev tvungen att sjunga med min krassliga hals.. tur att ni inte va där och hörde säger jag! haha. 




ANKOMST.., vi tänkte. vart fan har vi hamnat? trafiken var kaos och alla skrek efter en osv. Vi ville inte gå utanför hotellområdet. haha.. men.. som sagt, det blev så mycket bättre än vad vi någonsin kunnat trott..



stranden.  en liten besvikelse pga alla stenar som gjorde så sablans ont när man klev på dom. Tur som det var så hade vi inte stekhett väder, alltså vi behövde inte svalka oss speciellt ofta..



poolen va ISKALL!! men jag badade i den sista dagen.. men josse bangade såklart!





andra dagen gav vi den kaotiska stan ett andra försök.



när vi kom tillbaka in på hotellet så bjöds de på vattenpipa.



jag gled runt med musche halva kvällen efter ha luktat på någon grej, när jag kommer in på rummet och kollar mig i spegeln så börjar jag as garva.. att josse inte sett det tidigare? eller kanske visste det men ville inte säga ;)?



vi började göra oss i ordning för fest, fransklänningarna på! en av våra 1000 oseriösa bilder..



pose.



vi åt mat klockan tolv på natten.. haha (bästa maten, sååå gott)



god öl.



första kvällen på ministry of sound, allt annat än en besvikelse!




josse skaffade sig en rosett på ryggen.



och stukade fingret. ser ni hur svullet de är?



redo för fest igen, söta syster vid poolbaren.




mm, pizza.. däremot inge bearnesås..



erica, jag, syrran och greg. denna kväll va de Mr. minamark... haha..



inga kommentarer. haha!



massa tequila.



utgång på little buddha.



ja... haha..



msöta erica.. vi hade lite förkrök med hon o greg innan BP, lärde dom ölspelet!



greg med vodkaflaskan i högsta hugg.



beachparty. fakir show!



haha jose tog en fackla och dansade med den i vattnet.



as kul kväll.. först beachparty sen ministry of sound!



tisdagen.. josse vaknade upp, fortfarande full! haha.



vi roade oss. haha..



redo för utgång! vi lånade varrandras klänningar.


 
fråga mig inte vad jag gör..



båtturen, väldigt molnigt/kallt första timmarna.. men blev bättre sen.



snorkling.





kines.. stannade på den här ön i en timme!





utgång igen.



käkade med dessa filurer. as god pepparstek åt vi! jag och syster hade bestämt oss för att inte festa denna kväll.. men okej, det var ju trots allt sista natten för att kunna festa så låt gå..

 

våran sista kväll.. blev  lite shopping




självklart åt vi våran sista middag på våran favorit restaurang china town.




frukost sen kort därefter åkte vi till flygplatsen.

oj.

dålig på skriva, men har haft saker att göra hela tiden så har inte haft så mycket tid till data sittande.. I tisdags umgicks jag bara med andreas, tog en promenad och köpte en varsin glass och njöt av de underbara vädret! onsdagen så var det halkan som gällde,  det va jätte kul.. trevliga människor träffa man också! efter det träffade jag tjejerna en sväng.

IGÅR firades viktor,frida och elin -  Dom hade 18års fest tillsammans! kul till en början men sen vände det om till det motsatta, tråkiga saker hände.. va hemma kl tolv skulle jag tro.. men.. vill säga GRATTIS så mycket till er :)  hoppas ni hade en bra kväll! tog inga bilder under kvällen.. men tog en av karro!


västerås

åkte med elva tåget till västerås för att färga och klippa håret, vart helt okej :) sen mötte anna mig och vi gick lite i affärer och sedan till spicy för att käka. Efter det åkte vi hem till henne och gick till affärn och köpte chips och självklart geisha med apelsinsmak, kollade twilight och grät en skvätt, fjoll! Gick ut för att ta en nypa fresh air och sedan in igen för att ha "poolparty" som anna kallar det.. haha.. Med andra ord så badade vi badkar med skum ..Snacka en massa och tog en massa fula bilder, haha. Nu sitter vi här och vet inte vad vi ska hitta på..  men nu tänkte vi bjuda på lite fula bilder, ENJOY!



 haircolour.

 skum.. el?
 ledsen.

 ännu mer ledsen.

 fy bubblan.

 freäscht.


Man blir överlycklig och får en massa energi.
Det känns som om det ibland lever fjärilar i magen.
Känslan får en att tro att man kan flyga.
Man vill försvinna men endå samtidigt stanna kvar.
Och man får aldrig nog av dess skönhet och charm.
... känslan  får en att känna sig som tretton igen.

frida 18!






STORT grattis till frida som bastade 18 igår! blir bara fler och fler som fyller år, så rouuuligt! snart är alla girls 18.. eller ja.. inte direkt.. men tiden går fort.. Ikväll blir sälenkväll hemma hos  frida. vi ska grilla,chilla och bara ha det as mys! kommer nog bli riktigt kul skulle jag tro.. snart kommer linn, så måste börja sminka mig nu för sen ska vi till affärn och handla lite snacks. Ha en så bra kväll, underbart väder ju! vattenpipan hänger nog med till frida skulle jag tro. nu ha rjag bråttom, ciao!


jag saknar andreas så mycket, men im får jag äntligen träffa han!

aker hem im kl 10.25

har varit en underbar vecka har i egypten, men nu borjar jag faktiskt sakna min familj och andreas for mycket! forlat om jag inte skrivit blogg, men som sagt sa tanker jag inte direkt spendera min semester framfor datan. tanker inte saga sa mycket mer, men ikvall ska jag och syster bara ta det lugnt pa hotellrummet (inte ga ut som alla andra dagar, haha) ... vi har ocksa shoppat lite till vara kara dar hemma.. jaja.. bussen gar 10.25 imorgon, och ar val hemma i sveriga runt 6 skulle jag tro.  ni far ha det sa bra, sa hors vi!

RSS 2.0