we can runaway.


jobba jouuuuubaaa

japp det är så det är! efter jobbet åkte jag och min familj till mormor & morfar och tog ett kvälssdopp i poolen- 28 grader varmt var det! as skönt.. Efter de åkte jag och josse och tränade, båda var as otaggade på att träna så vi var bara där ett litet tag sen följde vi med mamma och handlade på åkrahallen! nu sitter jag här proppmätt för har nyss ätit två englund burgare.


sliter mina shorts.


bilden är tagen i sthlm, just nu håller jag på och trashar till dom lite.

stockholm hela dagen.

Åkte runt halv tio tiden, as ont i huvudet och hade knappt sovit något.. Hur som helst så åkte vi för att andreas, offe och en av hans vänner skulle hoppa bungy jump. Jag har spelar in när andreas hoppade, men det verkar inte vilja funka att få upp på bloggen så lägger in den en annan dag. Efter dom hoppat fikade vi lite sen åkte vi vidare till ett köpcentrum och jag fick hem ett par jeansshorts som jag ska styla om lite, slita dom tex. Kom hem runt 4 tiden.. Eftersom jag spelade in när andreas hoppade så har jag inga bilder på när han hoppade, det är lite roligare med ett videoklipp tyckte vi, men jag tog några bilder på honom innan och efter han hade hoppat..




världens bästa pojkvänn..

middag

Gårdagen tillbringades hemma hos sötmikkis som hade födelsedagsmiddag, där va även amanda(som också fyllt nyss) nicolina,dannis och frida och lite senare dök även larssa upp. Det var riktigt nice, sen gick vi mot norrmanska och där var det proppfullt så vi fick inte komma in så vi drog till lindströms och tog oss en varsin cider och chillade där en liten stund. Efter det gick vi till hottan, bra sällskap hade jag men det var ingen höjdare där inne tycker jag.. Sen drog några hem till mig och snackade här ett tag sen gick jag och andreas in för att lägga oss. Vi åt thaigryta klockan fyra på morgonen, haha..  sen sov vi.. Tog inte så mycket bilder igår..




































M&M

kom nyss hem från mormor och morfar. Snart ska jag börja fixa mig, ska på tjejmiddag hos mikkis som fyllt 18 sen blir det utång - först norrmanska tror jag sen hottan. Ska snart pallra iväg till willys för att köpa lime och sprite! hörs.

justja..

en fråga, varför är det så jäkla många raggare i sala idag för? powermeet är väl inte förrän i juli? haha.. En raggare va inne samtidigt som oss på affärn, önskade att jag kunde gett pengar så han kunde fått köpa ett parnya byxor - hela mynthålet syntes.. och det funkar ju inte... speciellt inte om man ska "ragga"...

mysipys

Förlåt för dålig uppdatering, men har jobbat för fullt så har knappt hunnit sätta mig här! idag slutade jag klockan fyra, när jag kom hem var andreas här och vi började laga käk - currygryta med ris! Vi va även till affärn en snabbis innan och köpte hem tonvis med snacks. Nu ska jag snart röja undan lite här medans min sötnos ligger och sussar! ikväll blir det chillkväll så det skriker om det, bara ta det lugnt och äta massa gott - kan inte bli så mycket bättre än så när man är så pass sliten..



min lilla pepparkaka är så söt när han sover (oftast iaf) .. hihi


lösgodis,lökringar,marabou, jordgubbar samt vit choklad som vi sen ska smälta.

jag och anna älskar oggy. haha!



älskar störda barnprogram.. haha

då ju!

ligger i sängen med anna och kollar so you think yo can dance? så pinsamma vissa är, det är helt sjukt. Vi har käkat chips och godis alldeles nyss, snacka om att man har ont i magen nu.. Hon kör en sleepover här, då blire att dra till willys imorrn för att köpa den goda passions-juicen jag tjatat så mycket om (anna älskar också passionfrukt) as kul att ha henne här iaf!


var för övrigt på sjukan och kollade upp mina kliande röda prickar som jag har på rygg,rumpa och lår. Man skulle kunna tro att de är myggbett men det är de inte, ser inte ut som de och känns inte som de. Hur som helst, läkarn visste inte vad de var, men fick lite medicin och om de blir värre får jag akut tid om jag ringer - annars har jag tid på  måndag eftermiddag.

auch.

vaxade nyss bena, vad ska grannarna tro när hag står på trappan och skriker smått då och då medans mamma sitter bakom mig? seriöst..  jag tycker det svider som fan, tänkte göra bikinilinjen men noway att jag skulle palla de.. men nu är det klart, len som en baby och snyggt är det också! förövrigt så blir jag och syrran ensamma i huset från och med i morgon till söndag, skönt..


jag har världens bästa.

om två månader så.




hårig.






lika hårig som en gorillla om benen är jag, dags för hårbortagning. kilade nyss iväg till grannen (willys) och köpte mig ett paket Veet - klara vaxremsor. Kostar runt 60-70kr om ni är sugna. Det här kommer inte bli skönt, men det är värt att slippa raka var och varannan dag.






grattis amanda.

Idag fyller amanda(todden)andersson 18 :D hon ska ha middag idag, önskade att jag kunde vara med och fira henne men det är så att jag ska jobba klockan halv fyra till ca klockan tio ikväll, så det sket sig ju :( hur som helst, massa grattis till dig och välkommen in i "vuxen" världen.. Sitter på josses data nu och kan tyvärr inte ta upp något kort på henne.

-har förövrigt varit på trafikskolan idag och pluggat teori, första gången någonsin jag gör det. Måste bli ändringar, man vill ju ha körkort.. Har inte kört på länge heller.. Men jag siktar på  att ta körkortet i aug/sep där, men vi får se hur det blir med det! nu ska jag pallra mig ner mot stan för att kolla lite hokuspokus på hälsokost och ska även kolla efter en skimmrande ljus ögonskugga.

onödig information.

jag har haft mensvärk 3 dagar i sträck nu, det går upp och ner hur ont jag har men det är så jäkla drygt. Jag som nästan aldrig brukar ha det, har de helt plötsligt flera dagar i rad.. börjar tro att de är nå fel på mig.. Ang allt det här, marielle tog ut sin p-stav här om dagen (jag har en likadan).  Hon tyckte inte att de va speciellt trevligt vilket jag kan förstå, sprutor och kniven som dom skär med i ens arm. Seriöst vad tänkte jag på? jo jag tänkte, "äh, när jag fyller 18 år har jag nog lite mer skinn på näsan än vad jag har nu" - jovisst hurru du, nu har de gått snart tre år och inte alls är jag tuffare mot vassa föremål nu än vad jag var då. Tänkte jag ens på att jag en dag skulle ta ut den? tydligen inte.. usch.. jag kommer svimma eller något.. sätter inte in stav igen, det får bli något annat preventivmedel för min del. men nu är den svåra frågan - vad ska jag välja?



en sådan där grej sitter i min vänstra arm.  P-stav helt enkelt!

midsum.

Kort och gott om midsommar. Lisa, ellenor och johanna kom hem till mig -  Ingen av oss fyra var sugen på värsta suparfesten så vi chillade hemma hos mig. Vi grillade (eller jag grillade, jag är bäst på mat) typ det enda jag verkligen är bra på, haha.. vi körde lite lekar och snackade en massa.. Ellenor fick i sig ett glas för mycket så det blev lite spårat, haha... hon badade tex i våran minipool som det kanske är... hmmm, 14 grader i? måste säga att det var en riktig skön  i allafall!



orka vara seriös, svartrockaren jonna grillar nu ju..

vad gör dom? nej jag tänker inte ens berätta de.. haha

"jonna & jojjo kommer vara galnast i magaluf" ..  ska jag tro henne?

Lisa hatar koskenkorva, hon va påväg att spy.

baksmällan

Runt sex tiden kom olle & madde och hämtade upp oss hemma hos andreas sen så åkte vi mot västerås för att se filmen baksmällan. Något att rekomendera? självklart. Den var bra och ibland fick man sig  några ganska så rejäla skratt! Jag gillar verkligen att gå på  bio, för mig är det verkligen en hög mysfaktor! kom nyss hem från andreas, han kommer snart hit och jag ska övertala han att ta en kvällspromenad med mig (kommer inte vara svårt, tro mig)..  hihih.. kan även lägga till att han är bäst!



svarta chinos är ett måste i garderoben.. skönt och snyggt!

pizza

Jonna väntar på att få beställa..
- En banana med jordnötter?
- Haha.. nej inte idag, idag blir det kebab!

.... ett tecken på att jag äter alldeles för mycket pizza?

snäll pojk.

mannen fixade min data nyss, den va så seg! men nu är den snabbare och snyggare efter han fipplat med den, Det tackar man för! Nu ska jag åka och äta en viking kebab med ett ton sås... Skapligt fräsch är man också, men de bjuder vi på!

* massa grattis till söta kissemissen som bastade 18 igår!

regniga dag.



 sånna här regniga dagar är det perfekt för skvallerläsning och choklad..

dess (natt)ätande.

blir alltid as hungrig efter klockan slått tio! då kommer mack magen fram. Har man tagit en rostad macka så är det kört, för då ska man minst ha fyra till om inte mer. Jag skulle kunna äta så många rostade mackor tills jag spydde, det finns helt enkelt inget stop pnär jag väl börjat. Jag skulle inte kunna leva utan rosten!

något att plaska i.

     jag vill ha ett par för blöta dar.


jippie!

Dom ringde idag från mitt sommarjobb och frågade om jag kunde jobba ytterligare 2 veckor till efter jag egentligen slutat, självklart svarade jag ja! money money säger jag bara.. haha... däremot kommer mitt lov bestå nästan bara av jobb, men vad gör de när det regnar ca  80% av sommarn ? blir så himla depp när vädret är dåligt på sommarn. Nu när jag jobbar så mycket så kommer jag även kunna ta en resa till nästa år! men då vill jag slå till på nå stort, typ thailand eller något..

naken

var på stan med amanda en sväng, köpte en mascara och ett par örhängen endast för att jag hade glömt mina pärlor - känner mig så otroligt naken utan dom. Sen tog vi en varsin kula i gallerian, hon tog melon och jag tog hallonsorbet(smakade exakt som min hallon-daicuiri, fast utan alkohol) - as gott var det!

har förövrigt en ny bloggdesign på g.


solen skiner.

nu blire att snygga till sig lite för att sedan träffa mandy, vet inte vad vi ska hitta på. Men det blir säkert trevligt som vanligt! jag är less på att gå hemma, spec nu när man inte kan sola och bada. Jag är rastlös, jag vill jobba nu!

/so long.

sund vecka.

skräpmat,godis,bullar,chips och doppat frukt i choklad har min vecka bestått av. Jag som va påväg att bli seriös med träningen, men såkart skiter det sig som vanligt..men ibland måste man ha sina latis veckor också.. en bra grej är att jag ska cykla en timme idag, jag ska nämligen på spinning klockan halv 7! burn some shit..

baby when the lights go out.





hett.


för att nå upp till din nivå krävs ett par höga heels eller en pall..

kom hem för ett tag sen och nyss var jag ute med sputt - dvs.min hund med 1000 öknamn. Känns som detta kommer bli det ovärdaste inlägget jag skrivit, för har inget att snacka om.. vad händer idag? hade hoppats på att jobbet skulle ringa, men de va nog lika bra att dom inte gjorde de eftersom jag knappt sovit något i natt.. jag ska bara säga en sak, och de är att jag är så sjukt taggad tuill magaluf. Jag ska dansa sönder 4 par skor och jag ska skrika och skratta så jag tappar rösten.



... jag är pinsam, har dunjacka mitt i juni.. men de va fan kallt igår..
.... jämt när jag har ont i magen har det hänt något, de är bevisat.

shake your hästsvans eller nått..



det här är jag, glad och knäpp. om ni kommer ihåg så gjorde markoolio en låt som hette  "millenium 2" med två tjejer som hade en toffs högt på huvudet och slängde med huvudet så toffsen for runt. Visst, nu är jag väldigt överdriven när jag slänger med huvudet, men gud vad vi satt och skrattade jag och johanna igår..

bokat och klart.

Idag träffades jag,johanna,lisa och ellenor för att kolla hotell och snacka allmänt om resan. Ett klick och allt var beställt. jag fattar inte att vi ska åka, Det känns så overkligt - trodde bara att det va ett massa snack i bärjan men nu är de säkert, vi ska verkligen åka till magaluuuuuf! shit så taggad jag är, det här kommer att bli galet..


- ge mig  augusti nu..

vilken generös pappa jag har.


- kom att tänka på dig när jag såg den, så jag var tvungen att köpa den till dig. haha.

lördag

gick upp tidigt för att åka till västerås och shoppa lite med syster min. Egentligen borde jag inte, men lite kan väl inte skada? vi åt även på spicyhot så vi fick håll och sedan tog vi en mc flurry på det också! vädret är supertråkig vilket innebär ännu en chillkväll för jonna, ska nog dra hem till johanna och snacka lite skit..


Skjortklänning: Bikbok.
Blått linne: Gina
SKärp: Gina
Chinos: Only
Skor: Dinsko



ring,ring.

klockan 3 på natten ringer andreas telefon..

- hallå?
- hej, är andreas där?
- vänta, ska försöka väcka han...
- det går inte, var de nå speciellt du ville?
- jag hittar inte hem.
- jaha, vart är du då?
- jag är vid ditt hsu nu
- men rasmus, hittar du inte hem till dig från mig?
- inte idag tydligen. är as full..
.... jag förklarar vägen hem
- okej, ringer dig sen.
det ringer igen.. nu tror jag att jag är vid huldt.
- jag kommer ut.
-nu är det bara raka vägen hem sen ligger ditt hus på
höger sida, ska jag göra dig sällskap?
- nej de är okej, jag tror jag hittar nu. tack


haha tyckte lite synd om honom efter ha snurrat runt alldeles ensam, men lite komiskt att han inte hittade hem trots han var så nära... ja, alkoholen kan ställa till med mycket.. haha!

yes.

hata är ett starkt ord,
men jag tycker verkligen inte om dig.

snygg väska från friis.


ego pic.



en bild mandy tog för några månader sen, efter ett misslyckat försök av  -  "look-a-like".


bara 15 år.



Bara 15 år och hela livet framför sig. Hon var på en fest med sina vänner och blir sedan mördad av jämnåriga när hon lämnat festen, hennes kompisar hittar henne svårt skadad i ett skogsbryn.. avlider sedan på sjukhuset.. Ni vet säkert redan allt eftersom det stått mycket om det, tex aftonbladet,expressen.. Sånt här borde inte hända.. usch.. Hittade hennes blogg idag för er som är intresserade: http://thresrojo.blogg.se/index.html


crazy picture.


det här är så mycket jonna.

Älskar du choklad? och speciellt smällt choklad? då borde du köpa en choklad fontän. Det man gör är att först smälta chokladen (jag brukar bryta chokladkakan i delar och lägga i det i en plastpåse, sedan lägger jag påsen med chokladen i en kastrull med superhett vatten så att det smälts) sen häller man i den i fontänen och startar den och så voila så har du en choklad fontän! denna grej är verkligen gjord för mig, ni som känner mig vet att när jag äter choklad så har jag en kopp med varmt vatten för att sedan doppa chkladbiten i så att den smälter lite och så slickar man av de smälltna och doppar igen. - låter as äckligt jag vet.. haha.. annars brukar jag köpa frukt och doppa i smältchoklad.. typ det godaste som finns.. Är du en choklad älskare som jag så tycker jag du ska slå till. Kostar 499:- på coolstuff.se!


- perfekt för myskvällar.

haha.

ska du göra det lilla eller det stora idag? haha shit, värsta mega påsarna ju. Kommer knappast behövas, inte ens ett veckointag av benni skulle fylla den där påsen.. ovärt inlägg? jaa.. men är dom här påsarna seriöst till för hundar?


out.




nu är han nyklippt, ser ut som ett får men tycker att han är sötare så - ser mindre ut! men största anledningen varför man klipper han är ju för att det blir för varmt med all päls på sommarn.. däremot är denna inte bästa bilden på han direkt..

en dag kvaaaaaaaar!

idag var det sista dagen vi hade lektioner, helt underbart! men hade bara en lektion imorse för sen var jag på möte ang sommarjobbet, fick även mitt schema idag. iiiiiih, de va as bra schema tycker jag! men jag ska jobba mer än det jag fått.. Fick nämligen ett inlogg på en speciell sida där man kan skriva in vilka dagar man kan tänka sig jobba extra och om dom behöver en så ringer dom in en, hur bra är inte det? blir att jobba nästan hela sommarn, men det gör inget. Speciellt nu när det är så dåligt väder, får lov imorgon men vart är solen? usch...man vill ju börja jobba på en gång...

har för övrigt käkat thaibuffe idag och nu sitter jag hemma hos johanna och ska snart kolla en film och doppa frukt i choklad! förlåt för dålig uppdatering, men har varit mycket nu sista dagarna..


blekta ögonbryn, varför?!



jag har verkligen inte förstått den trenden, att bleka sina ögonbryn så dom knappt syns. Det ser förjävligt ut verkligen! Första gången jag såg de var när carolina gynning var med i söndagsparty och jag tänkte vad fan har hon gjort? krit vit hud, vitt hår och inga ögonbryn.. Vad är detta? hon ser ut som en blandning mellan spöke och ett vitt skelett - jag blev rädd bara jag kollade på henne.. Såg helt galen ut.. Det påminner lite om när alla för några år sedan då alla rakade bort sina ögonbryn för att måla dit egna med ögonbrynspenna och det såg ju  förjävligt ut! förstå när man svettades eller badade så försvann ögonbryna, man såg ju sjuk ut.. Vad är detta för idiotisk trend? bara jag som tycker de är fult? ordet fult kan inte ens beskriva hur illa det ser ut i mina ögon..


Carolina gynning i söndagparty, jag tappade nästan hakan...

hey dude!



såhär fräsch ser jag ut med musche och keps! idag hade vi uppvisning på dansen i skolan. Man skulle göra en egen dans på allt från 3 min till 6 min. Vi körde temat So you think you can dance? först dansade maxe och amanda balett, sen körde jag en impuls dans som bestod av allt möjligt dvs- dålig breakdance,hiphop och rumpvick. Efter mig dansade Johanna macarena dansen till en techno låt. Sen körde vi bag in box och vi hade kartonger på oss och jag bar på en baginbox(vin). Efter de körde vi YMCA, den vi hade lagt ner mest tid på. haha! det har varit riktigt stressigt, vi kom på alla steg och sånt igår.. men det gick oväntat bra och jag bara längtar tills jag får se den!

bilder från josses 20 års fest!


 min party outfit, dock orkade jag inte med partyhatten hela kvällen.


min älskade syster som nu inte längre är tonåring.


Jag var som sagt bartender denna kväll, gjorde en massa drinkar till mig och sis.


Folket började komma..


vattenpipa är grejer de..


sötisar..


haha crazzzzzzzzzzy!


some boys..


heyhey..


taggade? haha.


syster min öppnar presenter, jag drog sedan vidare till mina klasskompisar sedan utgång.

igår

- snacka om kontraster i hudfärg!
- men lägg av! du får flytta på dig.. *skratt
-  när jag va på make up store så fick jag lov att köpa det ljusaste pudret MILK!

what is worth.


hatar den här dagen, söndag

lägger upp bilder från igår imorgon, för nu orkar jag inte.. nu ska jag gå till rättan, justja så heter de ju inte längre - det heter numera Willys! men kommer nog säga rättan så länge jag lever skulle jag tro..ganska gott met fett, ciao!

benni åt nyss ett helt tuggummi paket, alltså hela - till och med förpackningen. skapligt trött man blir då! och speciellt på personen som lagt paketet på ett olämpligt ställe.


last night!

Satt jag i min mjukisdress och tänkte städa, jag hade en as tråkig fredag. Sen ringde sis mig och frågade om jag skulle med till hoffmaestro - självklart! så jag tog på mig ett par andra kläder, dock inte så festliga. Jag körde nyktert igår och folk hoppade som galningar vilket ledde till ett par jätte skitiga converse och att jag bet mig i tungen så det gick hål. haha!Hur som helst va dom jätte bra live och det var en allmänt bra kväll. Käkade på saffets också, mm! efter kom johan och hämtade oss och amanda somnade och fan så vi skrattade.. haha!





nurå?

Va nyss till affärn och köpte grejer till im, bla två liter is - har ni hört något idiotiskare? köpa is? var tvungen eftersom mamma slängt alla plastgrejer man lägger vatten i som man sedan tar ner i frysen som blir till is. Skapligt wasted med pengar tycker jag! nu ska jag städa, gjorde inte allt igår. Är helt slut fattar inte. Jag ser fram emot morgondagen,tror det kommer  bli as kalas när vi firar sis im! nu ska jag städa, sen ska jag ta ett varmt bad,

jonna goes platinablond!

tog systers hårförlängning och satt på mig en mössa för att dölja mitt mörka hår. Jag tog bilder och gjorde videos (videosen kommer jag inte lägga upp) för då tror säkert folk att jag dissar blondiner. Vilket jag verkligen inte gör, de va bara de att jag kände mig så superfjollig i den där hårfärgen och på så sätt kunde jag inte göra det seriöst! jag är en väldigt sköämtsam och omogen person, haha! hur som helst, jag såg förjävlig ut i sådär blondt hår - det såg ännu värre ut IRL än vad det gör på korten. Här har ni bevisen på att jag inte passar i att vara blond. ENJOY! haha.



                                 ..... det är tillåtet att skratta, haha!



iiiih..

nu ska jag till mannen, mysigt det ska bli! känns som det var jätte längesen.

i mitt kylskåp.



haha fan vad jag skriver om käk och snacks. men vile bara berätta denna nya potatissallad mamma och syster kom hem med idag. För er som älskar sourcream är nog detta ett bra alternativ, men jag tycker inte att de smakade spec annorlunda.

- nu ska jag städa mitt rum, ser ut som värsta bombnedslaget!

pinsamt.

haha gick in på min lunar idag, även fast man inte varit inne på år och dar så skriver pinsamma killar till en fortfarande i gästboken. Varför jag inte har raderat den beror på att jag har så mycket dagboksinlägg jag skrev och det är kul ibland att kolla tillbaka. Skrev bla. för 5 år sen hur förälskad jag var i andreas och jag skrev även dom dagarna vi träffades, haha ganska roande att läsa faktiskt! sen är de kul att kolla gamla bilder på andras "krypin" som man kallade de. haha..men ska nog ta och radera den snart, haha.


anledningen till varför man inte använder lunarstorm, pa osv längre? usch.


sötis!



mamma tog iväg lillebror på en liten shoppingrunda, när han kom hem visade han glatt upp alla kläder dom köpt. Vart en riktig shoppingrunda för brorsan där, kul att se han så glad! men johnny, akta så att syrran inte snor nitskäpet du köpte!

bartender?



nej inte riktigt va, men jag vart riktigt sugen på att göra en massa olika drinkar på lördag. Jag ska göra dom tre drinkarna ni ser på bilden ovan dvs vodka lime, strawberry daiquiri, rosa pantern och så ska jag även göra en drink gjord på banan likör, sprit och något annat - har inte bestämt mig exakt vad som ska vara i, det blir helt enkelt en drink gjord av mig - tänker följa mina  ideer jag har och självklart  ska smaklökarna hjälpa mig på vägen! berättar sedan för er  vad jag tyckte om dom.

rast.

Är hemma och käkar lite thai mat som vi gjorde igår, så himlans gott - skulle kunna leva på det. Idag vr det andra dagen i rad jag försov mig, eller inte försov mig men jag vaknar 10 min innan jag börjar. Tur att man bor nära skolan så man bara kan gå ut med hunden och slänga på sig ett par mjukisbyxor och gå. Ska nog sätta på mig ett par andra kläder nu och sminka mig lite så man känner sig någorlunda okej.  Slutar en timme tidigare idag, det gillas!

about a year ago.

 

förstår inte vart tiden tar vägen? ibland skrämmer det mig. Hittade denna bild jag tog med min dåliga mobilkamera för lite mer än ett år sedan och då slog det mig hur fort tiden går. På bara en dag kan allt turn into something different än vad man är van vid. Att ändra sin vardag som den  är nog en av dom konstigaste sakerna man kan göra.  Det du hade igår eller det du gjorde igår finns nu endast i ditt huvud, som minnen - inget du kan ta tillbaka eller uppleva igen. Okej, saker som åka karuseller eller känna smaken av polkagrisar kan du uppleva igen - men ni förstår vad jag menar. man kan ibland känna att man kanske inte tar vara på tiden som man borde.  Va de tex värt att tjaffsa med mamma om den där grejen? (något kan trots allt hända när man minst anar de)  Varför sa jag inte till den där personen oftare hur mycket jag älskade/uppskattade den? varför gav jag upp mina drömmar? varför studerade jag inte? det är några av dom vanligaste tankarna tror jag.. Som tex skolan, hur värt är de tex att skolka bort sin framtid? jag menar alla skolkar väl någon gång. Men sånna som bara hänger hela dagarna i skolan och får gå om år om och om igen eller kanske till och med hoppar av. Och när jag säger att man går och och om igen så syftar jag inte på dom som tex haft det tufft och inte orkat skolan pga speciella anledningar eller dom som inte hittat sin "grej" eller vad man ska säga. Jag är själv ingen as bra elev, även fast jag önskade det. Jag beundrar verkligen ni som dom "coola" kallar plugghästar, det är endå ni som blir något i slutändan. Hur som helst, livet har sina halleluljah moments samtidigt som de finns dom mindre bra stunderna. Folk ljuger,bedrar - vänner,pojkvänner/flickvänner. Men en sak är upp till dig, vart går din gräns och hur mycket skit tänker du ta? ska man förlåta och tro på det igen? hur kan man hata en person samtidigt man bryr sig om den? alla har säkert haft sina gräl, bråk osv med olika personer. Men det är upp till en själv att bestämma vad man vill göra utav situaionen. Ibland kan jag tycka jag är ett riktigt jävla pucko som förlåtit vissa människor för vad dom gjort, men då är det verkligen någon som betyder mycket för mig. Förlåtit är väl fel ord, man förlåter väl aldrg för de som dom gjort men att man kan starta om på nytt? vissa saker är helt klart oförlåtliga, jag har haft ett  sånt fall men en stor del av mig sa att jag bara ville krama om personen och finnas där samtidigt jag hatade den personen. Jag valde mitt beslut och man får se vad det leder till. Det är lätt att utesluta personer som va "någon" men det är inte lätt att utesluta någon som betydde mycket för en - hur idiotiska dom än varit.. Man får tuppjuck på sig själv för man fattar inte varför man gör som man gör, men man får väl ibland lyssna på sin inre röst och ge det ett försök...

nu måste jag sluta skriva, annars slutar jag aldrig. hur som helst ett väldigt lärorikt år, med mycket av allt - både gott och ont. Runt denna tid så började jag även få kontakt med dig igen, vilket har varit det bästa jag någonsin kunnat önskat. Det var verkligen jätte tomt utan dig under dom där åren du inte fanns där och nu vill jag göra det bästa för att ta igen det jag missat. ( Vill bara säga GRATTIS till er som orkade läsa hela inlägget, vilket inte var många tror jag)

svårt att motstå.


thai sweet.

Idag stod jag och syster för käket, vi gjorde en thai (sötsur) gryta med en massa grönsaker och så hade vi ris till det! Jag säger bara det att det blev så jävla gott, jag kunde verkligen inte sluta äta. Jag bara åt och åt.. nu är jag nästan sugen att ta en portion till. haha, matvrak! två kinder buena på detta också, kunde olika bra skitit i att träna känner jag.. gör av med kalorier och sedan äter jag så jag får tillbaka dubbelt så många, great!



 

urk!

åh herregud vad trött jag är, sov så himla dåligt i natt.. Men något som är skönt är att samhällen är inställd så nu tänker jag ta ett bad och sedna förbereda mig inför förgiftnings redovisningen som inte kommer vara det lättaste pga alla svåra ord. Men veckorna rullar på, det är redan onsdag - alltså snart slut på denna vecka, vilket innebär att de snart bara är en vecka kvar! jippie. Nu på lördag kommer det bli fest för sis och sen blir de troligen utgång, jag är skapligt taggad!


egypten



ett klipp från röda havet, jag filmar nå sjukt dåligt.. men men...

Jonnas closet.

 
   - tröjan blev min för 50 riksdaler, vilket kap!


systemet nästa.

idag är det ingen vanlig dag, för det är min systers 20e födelsedag! imorse väckte vi henne med frukost på sängen och hon fick öppna paket - jag hade köpt en böå/grön adidas tröja åt henne vilket hon blev glad över! hon va as snygg i den.
Tänk att hon blivit så stor min syster, kändes inte längesen då du retade mig så jag fick tupp juck på dig. Du var en äkta retsticka! Vi har upplevt mycket jag och min syster. För mig är hon inte bara en syster, hon är även min bästa vän. Vi har jätte kul tsm, ibland är det till och med roligare att hänga med systra min än med kompisarna. Visst vi har våra tjaffs osv, men vilka har inte de? jag tror det inte är vanligt att man umgås med sina syskon, eller har jag fel? de bästa vännerna man kan ha är sin familj och jag är glad att jag fick en syster som dig! Grattis igen, Systemet nästa då!


- syster, vacker som en docka.


- närbild på rulltårtona.


- han ville hoppa upp och äta upp allt, men jag hann före.


- för oss som inte är förtjusta i smörgåstårta. (Me and A)


- Johnny ville visa sina skills.


- När johhny har kameran tar han 1000 bilder på sig själv, och såhär kan de se ut.


- Nora gillade benni.


- Malte PALTE var namnet. haha!


- Lite folk.


arrived!



idag kom skorna, me like! dom är mörkare än vad dom är på bilden. däremot tror jag att det kommer vara svårt att hålla dom rena, huhu.. dessa skor blir snygga till ett par brunbrända ben i sommar! (om det blir någon sommar sats säga)

Plugg.

behöver inte säga så mycket mer..

va på stan idag och köpte en present åt josse, finally! hoppas hon vill ha den bara, annars finns det ju kvitto. träffade babe en sväng också, hur hes som helst - ganska sött faktiskt. nu ska jag plugga, wish me luck.

enda anledningen till att man längtar till hösten/vintern.


RSS 2.0