don`t blame everything on me.

- men det är lättare att skjuta över problemen på andra än sig själv.

Hur som helst, skolan är jätte tråkig och alla säger trean ska gå så himlans fort. Men just nu känns de som att de kommer kännas som att gå två år istället för ett, så sakta tycker jag det går. Men har väl inte fått in rutinen ännu och om tre veckor har jag fyra veckors praktik - det kommer bli skönt. Det jag gör efter skolan nu är att plugga teori, är jätte rädd att jag inte ska klara teorin. Körningen har jag däremot inga problem med! Nu ska jag plugga teori och efter några timmar blir det att köra lite bil.

klick!

Nu har jag klickat hem mina efterlängtade kängor! ni får se dom när dom kommer.

vad har jag gjort idag? spenderat lite tid med andreas imorse. Just nu har jag en paus ifrån teoripluggandet, snälla kan det inte bara vara över snart? orkar inte tänka på det där  förbannade körkortet - det ger mig handsvett. Hur som helst så ska jag försöka haffa filmen "män som hatar kvinnor" ikväll, vill verkligen se den efter allt gott alla sagt om den. Till och med pappa sa att den var bra, alltså måste den vara bra eftersom pappa hatar svenska filmer.

go gynning!

Trots sin fiskmås röst och sitt roliga sätt att förvirra hela svenska folket genom sina tv år som big brother bimbo, sitt egna tv program "i huvudet på gynning" - som faktiskt va riktigt underhållande och medverkande i massa andra  olika program. Har på senaste tiden börjat läsa hennes blogg smått och tycker att den här kvinnan är stört skön. Hennes headers hon haft på sin blogg har varit väldigt porriga fast på ett bra sätt. Jag tycker hennes bilder är coola och sticker ut om man gemför med andras. men däremot om någon i min närvaro eller jag själv haft sånna bilder kunde man börjat funderat. Hur som helst, jag diggar hennes header stenhårt. Att visa hud är inte fel, så länge man gör det med stil!



Nuvarande header.

En lite gammlare header.

 


sorry.

Lite surstämpel på mig nu känner jag, låter som en bitch i vissa av mina inlägg har jag märkt(och ibland kan jag erkänna att jag är en)... men för det mesta är jag ganska snäll och ödmjuk. muhhahah!  Men detta är trots allt en blogg om mig och jag tänker skriva exakt vad jag känner för, oavsett om jag är glad, ledsen eller allmänt irriterad så kommer det att synas här. Take it or leave it! nu ska jag kila över till andreas.


men hej.

vad heter ni och vad vill ni? damp.

tandläkarn,läkarn,skolan osv.

Jag har redan tröttnat på skolan, snälla ge oss ett bombhot eller vad som helst. Visst det är bara ett år kvar, men iaf... ett år? Konstigt nog gick tvåan fort som fan, jag menar var endå osams med en av mina närmsta vänner i ett halvår. Då brukar tiden gå saktare, men tydligen inte. Hoppas trean också får en spark snart. så att tiden flyger förbi lite snabbare. Däremot ser jag ganska ljust när det gäller religionen, världens skönaste lärare må jag tro.


Förövrigt vill tandläkarn att jag skulle dra ner på godiset, javisst. Första jag gjorde när jag kom hem var att äta mina hemgjorda snickerskakor och chips med dipp. Där sprack det löftet! jag är bortskämd när det gäller mina tänder, har aldrig haft hål. - jag är inte världens bästa på att sköta dom och jag äter mycket skit. Kanske borde tänka om? Va hos doktorn också, från och med i förrgår började jag käka penicillin. Absolut förbjudet att sola, för då kunde jag bli uppblåst som en ballong i ansiktet och det vill jag ju inte. Tur att jag inte kollade upp min hosta innan magaluf!

långbena är fortfarande bruna medans de andra delarna sviker.


is it a dream or my reality?



...... om detta är en dröm, så snälla väck mig aldrig.

tuff&söt väska på gina.



- man kan aldrig  ha en väska för mycket. För ynka 199:-  så blir denna din!
 
Jag gillar när man blandar sött med rockigt, att blanda olika stilar är snyggare än när det blir för mycket av en enda grej. Gillar man tex nit-trenden så tycker jag inte det är så snyggt med om man har nitar från topp till tå. Tex en kjol med nitar,nitörhängen,nitskor,nitarmband,nitväska osv. Det ser bara rörigt ut och är inte alls snyggt, alla har ju sina egna åsikter men jag tycker blanda är bäst.

`!?ÖÅWÅEKL@ö&?E2@@`!!`´!



fan jävla dumma idotiska störda jäkla data!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag kan inte ladda upp alla bilder från magaluf pga att det inte finns "plats". Fattar inte vad det är för fel, men min man får komma till undersättning och fixa denna burk innan jag får psyk bryk. Förlåt, mitt humör är inte det bästa just nu. Lägger upp denna bild på mig, i rött läppstift - bättre? tänkte på er som klagar på när jag använder mitt trogna rosa läppstift!

den som hittar den finner.

den här remixen kördes mycket på magaluf! jag älskar den.


magaluf.

sitter och lyssnar på david guetta, får jag rysningar eller?

home, sweet home (inte alltid)..

helt jäkla sinnesjuk rolig vecka i magaluf måste jag säga! förlåt om jag inte uppdaterade några bilder /videos med det gick inte.. det är väl inte så kul att bara läsa en massa utan bilder? men iaf hotellet,stranden,festerna,människorna - allt var mer än vad jag hade hoppats på, helt kanon var det!  nu sitter man här hemma, fläckig.. nästan blek igen och regnet öser ner! dags att packa väskan igen och dra? sverige sucks.

första dagen i skolan idag, jag gick hem efter två lektioner. Har varit hos tandläkarn och doktorn fölr att kolla om jag släpat hem nå från magaluf. Men som det ser ut nu är det i allafall bra, har världens hosta bara. Va sjuk där nere i två dagar men jag körde endå! trodd ejag fått svininfluensna där ett tag eller något annat.Många som blev sjuka efter dom rest,  Men hitills har jag klarat mig! jag hhr inte tid att bli sjuk just nu. LADDAR UPP BILDERNA SENAST IM! jag lovar på allt. ikväll blir det nog för tight, ska nämligen baka mina älskade snickerskakor samt äta chips och dipp. fettokväll vid tvn, exakt som jag vill ha det!

jag vill sko-ta mig.


Gillar cowboy stucket, men detta var lite too much för att ha som vardagsskor.

fanfanfanfan, varför köpte jag inte dom här älsklingarna? skjut mig.

ploppp!


jag försöker förklara för mamma att billigt är inte alltid bra..

grillning!

idag var familjen och mannen min ut till mormor och morfar och åt schiwappschischi(stavning?) hur som helst uttalas det så och är så himlans gott. Köttfärs med en massa kryddor som man gör till avlånga korvar  (ser ut som bajkorvar) och halva potatishalvor i ugn som blir knapriga och goda + en massa sås till det, självklart.


Imorrn ligger min babe på playan i cypern :)
.. och på tisdag är det min tur, FINALLY!


.... om en vecka så ses vi igen, det enda som ändras är våra hudfärger som du sa.

Hejdå fest!

I fredags hade evelina wallin hejdå fest! För att hon har nu flyttat till stockholm och på tisdag ska hon börja en frisör linje. Lycka till med allt eve och snart kommer jag minsann och hälsar på dig!



svininfluensan?

mamma tycker jag ska kolla upp min hosta. Tror hon kanske att jag fått svininfluensan? jag orkar inte kolla upp min hosta, den har trots allt blivit mycket bättre. Däremot något som fortfarande inte är bra är mina ögon. Tänk om jag inte skulle få gå på planet för att jag har så röda och kletiga ögon? haha. hade varit rena mardrömmen om det skulle hända! men inge hasch eller andra droger finns int ei min resväska så jag behöver ju inte vara orolig ifall dom skulle rota igenom den. haha!

Hur som helst så tror jag nästan alla kommer få svininfluensan när skolan börjar eftersom det är infektionens paradis för att sprida sig vidare. Är ni rädda? inte jag.. jag tror det där är ett ganska så överdrivet ämne. När man fått det kan man börja oroa sig kanske, men inte nu i förväg det är ju bara onödig energi.

ruskigt väder.

Trots spöregenet åkte andreas,jag och lillebror till mormmor och morfar för att bada i poolen. Jag var först i såklart, sen andreas och sist lillebror johnny som sprang upp lika fort igen. Försökte få igång bastun, men den ville inte funka så vi tog en varm dusch. Innan vi drog hem så bjöjds det på glass och kaffe!

high waste.


shoppp

Kom nyss hem. Hur kan folk gå i paljettklänningar till vardags? ser urlöjligt ut.


hur jäkla gott som helst, självklart beställde jag extra sås.


favorit smoothisarna till efterrätt såklart!


vart lite shopping trots allt, den gråa tröjan på bilden, två shorts och ett linne.

" beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat it, just beat it "

tåget går 13.10

sminkar mig  just nu. Det blir shopping med johanna idag!


jag älskar apelsiner, men...

- varje gång jag äter apelsin lyckas jag alltid få en stråle saft mitt i ögat. Apelsiner är för jävla bra på att träffa ögona har jag märkt, kan dom se eller? Att man innan redan är röd och kletig i ögona betyder inte att detta förbättrar det hela..


m-m-m-magaluf!!!



Har kört bil idag, gick bra. Mamma tycker jag är ett pucko, men det får jag nog allt hålla med om. Åkte hem och fixade mig sen drog jag til  johanna där även lisa och ellenor va. Snack om magaluf blev de, bla att vi ska förfesta klockan tolv på natten hemma hos johanna innan vi åker mot arlanda - Vi ska skåla in våran resa och tagga som fan! snackade även mycket om annan, tex piiip piiip - ingen av er förstår vad jag menar med det... men fan vad vi garvade! Åt även as goda pan-pizzor på pizzeria rhodos, snacka om god men säkert den fetaste pizzan jag ätit dessutom. Nu är det bara en jäkla vecka kvar, kan knappt tro det! jag är så himla taggad.







 tre skålar sås kommer in och han säger "ni sa ju mycket sås".

mina party tjejor!

girl meeting.

Klockan två bär det av till johanna för magaluf träff, lisa och ellenor kommer in rullandes strax där efter. Det ryktas om lite för partaj, någon fet pizza och allmänt snack och skratt.

ouuaahh.

Resan närmar sig med storkliv, idag är det bara 8 jävla dagar kvar till sol,fest och bada. Jag vet att jag tjatar, men jag har trots allt jobbat hela sommarn så ni får trots allt lyssna på de. På tal om jobbet, slutade igår -  jag var överlycklig. Men i morse när jag vaknade så hade jag lust att dra iväg till jobbet igen, skit väder! Hur som helst, jag ska försöka sätta mig vid ett internetcafe minst varranan dag i magaluf och lägga upp videos om det går. Skulle väl vara kul att ha lite koll på vad vi gör? däremot är det inte alls lika kul att höra/se sig själv i videoklipp. Speciellt om man fått i sig lite alkohol så kan både rösten och ens beteede skrämma en. (lyssna bara på johannas röst när hon är full - Man får typ tinnitus) Men jag orkar inte bry mig, ni ska minsann få följa denna resa!

uuuuuurrrghhhh


John lennon?  hur som helst det är jag och kortet är taget av amanda för sisådär två år sen.

ursäkta röran.

en ny design är på väg.

jag är störd, jag garvar åt mig själv.

kollar på ett klipp när jag spelar dum blondin, jag har ine alls tänkt på vad jag ska säga vilket leder till mycket "ja, hmm,aa och brytningar i mina meningar - som det oftast  brukar bli då bloggare egentligen inte har något kul att berätta. kanske borde satsa på en bloggkarriär att spela dum blondin, eftersom det verkar vara ganska poppis idag att vara det. Fast sanningen är att jag är ganska korkad i vanliga fall också. Missförstå mig inte, jag dissar inte alla blondiner om det låter så. As snyggt med blondt hår osv om man passar i det. Jag menar bara hur vissa beter sig? självklart finns det brunetter som är likadana men det är bara så att dom ljushåriga "puckorna" - eller som spelar dumma) som fått dussintals läsare. Ni förstår nog vilka jag menar. Sen finns det ju sånna som är helt kanon som DB tillexempel! kissie är också jäkligt rolig att läsa, hon lyckas verkligen blåsa sina läsare. Men frågan är ifall det är värt att spela någon man inte i vanliga fall är?  när man spelar extra korkad eller säger saker man inte står för? det är ett slags skådespeleri över det hela.


Dissad blondin: dessie. Hyllad blondin: dollyblond.
 



fullspäckad dag

Först jobb hela dagen, slutade fyra. När jag kom hem så fick jag syn på en snygg kille, tror han heter andreas. Myste iallafall lite med han och sen käkade jag meatloaf, kort där efter satt jag mig vid datan för att plugga teori. Ganska skönt att man fick låna mannens bonniers trafikskola spel, lite roligare än läsa en fet bok på flera hundra sidor. Nu väntar jag på att biffarna ska komma hem från gymmet så att jag och mamma kan övningsköra sen ska jag städa. Fy vilken härlig dag!


Morfar och Lillebror sitter på trappen.
Morfar: jag tror den gått sönder.
Lillebror: va? vart då?
........ jag och pappa sitter en bit ifrån.
Pappa: johnny borde ha leksaker gjora av aluminium.
Jag: sant. han kan aldrig låta bli att ha sönder sina grejer!
Pappa: ja, han är den enda som får blåmärken av att äta mjukglass.
Jag:  uhh.. va? du skojar va? ... kommer snabbt på hur korkad jag är..

!!!!!!!!!!!!!!!!!


grattis camilla.

lite tragiskt att jag inte är i västerås just nu hos min gumminäsa och firar hennes 18-års dag men sånna smällar får man ta när man jobbar! hoppas din dag och kväll iallafall blev toppen. Det är du värd min vän!

min data är lack... måste köpa en extern hårddisk!

sommarn är tillbaka

eller iallafall för tillfället, skapligt ruttet att man jobbar då men jag slutar på söndag! hur nice är inte de, och hur jäkla fett kommer det vara om två veckor då jag ligger på stranden varje dag och dansar sönder flera par skor om kvällarna? sen ska vi ju inte snacka om när jag kommer hem,  då väntar feting lönen på mig!

idag kom jag hem från josh, har varit där med han och andreas (andreas var där i en vecka). Åkte vattenskidor(kom inte upp, gav upp) åkte ring, vilket slutade med världens rump ont efter jag flygit ur ringen på något konstigt och sätt. Men förstår inte hur jag kunde få ont i ja.. självaste rumphålet.. stört..


jag slogs och sparkades i sömnen, vilket ledde till att andreas la sig på soffan.

Josh var för jävla bra på att laga mat.

Utsikt från altan. Inte helt fel med ett morgondopp här inte!

jobbskadad?

kom till jobbet en halvtimme innan jag började. varför? snacka om skadad.

söndag

Känns som jag har en massa att göra. Jag ska plugga teori och köra idag, jag känner mig inte speciellt redo inför körkortet om jag ska vara ärlig. Dagarna flyger förbi och sommarlovet ör snart slut, hade seriöst depppat sönde rom jag varit hemma hela lovet - det har ju inte direkt varit fint väder inte. Hur som helst är det här min sista jobbvecka, riktigt sönt faktiskt! blir ännu roligare sen när man får lönen från juli-månad, den är nog ganska skaplig måste jag säga. Jag skulle behöva städa rummet, alltså verkligen stor städa på djupet. Jag orkar inte tänka på de, jag vill bara lägga mig ner och vila men jag har inte tid med de nu. Känner mig stressad,sjuk och trött hela tiden nu.. Jag är verkligen en äkta klag-kärring nu känner jag.


bilden beskriver väl en hel del... haha...  glor på en svart skärm tydligen..

-

det behövs en förändring, jag är inte nöjd.


så trött..

Fest igår i heby hos eriks kompis, vi badade och dansade. Jäkligt kul faktiskt, kanske lite för kul eftersom man skulle upp klockan sex. haha. badade badtunna som innehöll ett par groggar, lite lime,cigg och lite andra kroppvätskor, värsta häxblandningen. Fy fan vad illa man luktade efter man badat i den och även nu (fast jag har duschat) - ska duscha en gång till. Natten slutade hemma hos johanna och erik, johanna mådde inte speciellt bra och kom inte upp till jobbet. Jag kom upp men det var den värsta jobbdagen jag haft, aldrig mer..

nu sitter jag och äter hallon med mjölk, mmmm. sen blir det kräftor!

RSS 2.0