hejdå sverige

nu börjar det närma sig, iiiiih.. har packat det mesta nu! Vi åker klockan 3 í natt från sala..  nu är frågan, ska jag sova eller inte? jag brukar inte sova innan den tiden annars.. ååh, imorgon är jag och syster i värmen :D kan inte tro det.. hejdå kalla sverige! Just nu skriver jag en analys, det är det enda jag har kvar på min uppsats sen måste jag skicka den till min lärare.. mannen kommer ikväll efter träningen och myser med mig :D nu måste jag fortsätta plugga, sen ska jag duscha!



ha det så bra.... i kylan ;)

harem


 


Idag såg jag fula harem byxor från gina på blogg.se`s hemsida, då en tjej undra om dessa byxor var en flipp eller flopp. Då slog det mig att när vi tjejer va och fikade igår så kom just detta ämne upp. Vi tycker att dessa byxor är grymt fula, vad är det som är snyggt? det ser ut som att man skitit ner sig eller att man har en enormous vagina, haha! det roliga var att 3 mammor åt dessa tjejer (inklusive mig) hade sagt : "Köp vad du vill, men inte dom där harem byxorna" dom är förjävliga. Ganska komiskt tycker jag!  med andra ord tycker vi resp våra mammor att det är en riktig flopp. Doc ser dom faktiskt lite sköna ut, men as fula ..


vilken tur jag har..


 - har kollat överallt efter den och idag hittade jag den! Det var den sista som fanns kvar dessutom.. precis i sista sekund, måste läsa den när jag är i egypten för vi har det som läxa i engelskan.. jag hatar läsa böcker, men har hört att twilight böckerna till och med går hem hos dom som inte gillar att läsa. Så vi får se, tillslut kanske jag läser dom andra också. haha!


skola,skola..

plugga hela dagen - sjukt trött på det, det ska bli så perfekt att dra iväg en vecka och ännu bättre när det är påsklov när jag kommer hem :D så två veckor ledig totalt!  är inte på topp humör idag, känner mig stressad inför morgondagen bla. ett arbete ska in (ganska så stort) och så har jag även ett feting prov i omvårdnad.. ska nog gå och köpa mig en chips påse som jag kan snaska på så jag blir på lite bättre humör.. ha det så bra/ surpuppan.

ps. tråkigt att man missar karros krog debut i helgen ;)

Puss på dig.



Fy, nu är det kallt igen!



knäppt väder, först påväg att bli vår - fåglarna kvittrar och folk tog fram sin vårjacka (men inte jag, fryser lätt) .. och nu helt plötsligt är det hur kallt som helst, visst solen lös där ett tag men de räknas knappt.. Begav mig ner mot johanssons för att äta en rostbiffsbaguett översvämmad i sås med några söta töser. Kom hem runt 6 och började plugga, har redan tröttnat.. men ska fortsätta nu, tänkte bara skriva ett litet inlägg.. älskar bilden! blir genast lite varmare av att kolla på den.

måndag.

sjukt bakis igår.. inte alls kul! vill inte festa på ett tag nu, men det säger man hela tiden.. men det är inte så mycket man kan göra när det hela tiden är födelsedagar, krogen eller något annat kul.. visst man kan vara nykter eller bara ta något glas.. men men.. hoppas att de inte blir något nu på ett tag, men om det blir de kommer jag nog köra nyktert eller bara kö på några glas.. det är vad jag säger nu, men både jag själv och min plånbok måste tagga ner lite! nu ska jag åka och träna, fast jag orkar egentligen inte.


plugg,plugg.. håll ut, snart egypten-sen påsklov!


två födelsedagar

Började dagen med att gå på stan med camilla och ellie. Köpte klänning,nagellack,väska och ett par örhängen till kvällen och även en present till marille! sen stannade vi till på saffets för att käka. Presentöppning för min och ellies del, två månader efter vi fyllt år ;) haha.. tack så mycket för presenterna :) sen tog jag och camilla bussen hem till henne och fixade oss.. sedan vidare till en lokal där marielle och lite andra var, placerade om bord och fixade lite med dekorationer. Folket droppade in och vi körde leken jag har aldrig bla. "har du någonsin ollat/sniglat någon"? SNIGLAT? jag brister ut i asgarv och flera andra också. Kunde dom inte kommit på ett dåligare ord? haha herregud säger jag.. sniglat.. Vi drog då när det började bli som mest folk och ös skulle jag tro.. Men det var kul så länge vi var där och det var även kul att träffa lite fler av marielles vänner som man aldrig träffat förr.. Grattis igen marielle, tjugo bast :D snart trettio vettu! haha. sen kom en kompis till camilla och skjutsade oss hem till sala, ganska sjysst! slapp åka buss, hatar åka buss. När jag och camilla kom hem så fixade vi till oss lite och drack/snacka.. sen fick vi skjuts av mamma till annedal.. det var kul där också, gick ett tag innan jag hittade på karro bara ;P.. kul att du gillade presenten :)  skulle vilja varit med vid presentöppningen och sjungt för dig.. hoppas du hade en hel bra kväll..  Det var en rolig kväll, tråkigt att de va samma dag bara.. Önskar att jag kunde ha delat mig i två så jag kunde varit på båda samtidigt.. för man missade ju både ett och annat kan jag tro. men men, jag gjorde det bästa jag kunde  för  er båda :)

roligaste bilden på länge :D haha.

 







sala.




morgondagen

I morgon ska jag ta ett tåget till västerås. Ska träffa camilla och sedan ska vi möta upp ellie för att snacka över en bit mat och så ska hon ju även få sin två-månaders försenade födelsedags present! haha. har inte träffat henne på länge, det är de som är orsaken. Ska bli kul att träffa henne, längesen som sagt. sen efter det så bär det av hem till camilla och vid 5/6 tiden så ska vi vara på förkrök !

gammalt blir nytt!


ikväll ska jag göra en klänning utav en hög svart gina kjol och en gammal vit tubtop från cubus.. Har köpt fejk dragkedjor idag och nitarna är köpta för någon månad sen.. detta kommer bli kul, om det blir bra kanske jag till och med har på mig det i morgon.. lägger upp bilder senare!

kort skoldag!

har hål nu, andreas ligger och sussar nere i min säng :) va nyss ner med lite nypressat åt han! har bara en lektion till, slutar alltså klockan tolv idag. Hur skönt är det på en skala? love it :D när jag slutar blir det stan med min mami, ska leta på twilight boken.. nu ska nog göra i ordning lite amerikanska pannkakor åt sussarn som vi kan smaska innan vi går till skolan, lär nog uppskattas - eftersom han älskar pannkakor.. haha! I morgon blir det partaj för hela slanten. även min lilla älsklings mel hakar på, det knappt bli bättre!  woooah woaah.. ha en bra helg =)

Wiie!

en av mina bikinisar kom idag, den vita :D vart skapligt överlycklig!! men när jag prövade den så tyckte jag den såg liten ut över brösten. Men jag är så himla ovan med dessa bandeu modeller och vet inte riktigt hur dom ska sitta.. Har tagit bild och skickat till två kompisar, haha jag var tvungen.. okej? haha.. har kommit fram till att jag inte behöver en storlek större, det är bara jag som är grymt ovan att se mina tits i en sån här modell. En sanning är iaf att folk med lite mindre bröst passar mycket bättre i bandeu modell (de är min åsikt).. nu låter de som om att jag har värsta ragonisarna, men så är inte fallet.. men dom är däremot inte små heller.. har själv alltid använt halterneck, tycker det har suttit bäst på mig.. men jag ska ge denna modell ett försök, har trots allt beställt en till i lika modell.. tycker dom är jätte fina och man får bättre bränna.. Sitter med bikinin på nu, börjar bli allt mer van.. andreas blir den som får bestämma om det är en hiss el diss!  ska gå och kolla lite mer på den nu.. Berättar senare om hur jag ska göra, haha... orkade ni läsa  hela dehär inlägget så var ni duktiga! haha.

nog pratat om de.. SKORNA KOM :D och även den blå klänningen..


jag har håååål.

Hemma nu, har ganska så lång rast. Har nyss överfört pengar som sis och mamma ska växla in så att jag får egyptiska pund till resan (det är nära nu) :D.. ska ut med benni nu, sen ska jag äta thai/kina buffe med min kära pape :)  va väldigt längesen jag åt där, så det kommer bli riktigt gott! mmmm..

plugg

Har skrivit mer än ett a4 på mitt arbete nu.. Tog en breake och sydde in min  jeans skjorta som var tok för stor och så har jag även blekt den eftersom färgen va så grymt ful. Haha, har bara använt den en gång förut, men nu kan jag säga att den kommer bli  mer användbar! kan lägga upp en före och efter bild im. Kvällen kommer tillbringas med mannen, haha. vi ska kolla på australia är det sagt, men först ska jag ta en dusch och gå ut med benni. ha en bra kväll!


   jonna på sin birthday för två månader sen.

dagens lärdom..

ha aldrig på dig en stickig tröja utan en t-shirt  under. haha, har nog kliat sönder mig idag!

onsdag

wei, 3 inställda lektioner idag! så himla skönt. nu ska jag plugga lite och sedan måste jag hitta på en engelsk bok som jag kan läsa, vi ska nämligen läsa ut en bok och göra recension på det sen.. ska leta efter boken "om jag kunde drömma", får nog lov att köpa den, eftersom jag tror folk köar på den boken.. och jag har inte tid att vänta.. Veckan börjar närma sitt slut, på lördag ryktas de om att det kommer bli förjävla mycket ös :) jag ska på två fester,PARTY PARTY. först ska jag till marielle och sedan till karro. kommer bli drygt med bussåkande, men de är det värt :)



Det är jobbigt när man ogillar en människa som man på något konstigt sätt endå bryr sig om. När folk beter sig som as så skit i dom då, men det är faktiskt inte så lätt som de låter.. Kärlek och hat ligger tydligen väldigt nära varrandra..

trött i kroppen.

först idrott, sen en annan lektion, sen dans i 3 timmar. Måste meddela att man blev riktigt trött efter dansen idag och varm blev man! haha. Efter skolan gick jag även en halvtimme pw med linn, så nu är jag jätte trött verkligen.. ska vila ett tag sen när jag gjort de så ska jag plugga ideologier (suck) och checka Desperate. H :D


igår satt jag och andreas upp en blomma på min vägg (svart klisterblomma), vart väldigt bra eftersom den väggen behövde piffas till lite.. MEN, idag när jag är hemma på lunchen, duschar  jag först och går sen ner till mitt rum för att byta om. Jag hör nå prasslande.. kollar.. där står mamma.. jag: vad gör du? hon: du hade satt blomman upp och ner.. jag: nej?.. gick och kollade.. ja, nu är den allt upp och ner.. hon: oj, ja de är den ju..  vi börjar asgarva och jag lämnar rummet och skakar huvudet samtidigt jag säger : du är bra knäpp du mamma. haha!


två sötisar fyller år idag!



idag fyller marielle 20 år och karro fyller 18 :D letade efter bild på karro, hittade ingen, men  stort  grattis till er båda :D..  ni är lite dumma som har födelsedagsfest samma dag :( puussstt.. tråkigt tycker jag... men ska försöka göra så jag kan vara på båda (inte samtidgt såklart, haha), ska först på marielles och fira henne, sen får jag se om jag kan ta mig hem på något sätt för att  fira karro ett tag också :) kan bli lite krånligt, men ska försöka .. ha en superbra dag tösar! ps. skicka  gärna en bild karro ;)


dumma hund.

hoppade nyss upp på stolen och åt upp lillebrosans mat.. förstår inte hur han lyckades, stolen var ju inte ens utdragen.. fetto säger jag bara! nu får han ligga i korgen och skämmas, matte är arg!

söndag

Gårdagen tillbringades med andreas, käkade en massa skit och bara myste framför tvn!

har varit jätte fint väder idag, nu vill jag bara att våren ska komma.. bort med all snö nu,jag är så trött på det! det är kallt och det blir blött om fötterna när man är ute, usch!  söndag som sagt, tror jag ska plugga lite ikväll.. kanske börja med mitt arbete som ska handla om mobbing?... men vill hellre skriva om anorexia, men det var inget ämne som ploppa upp i min skallei fredags då vi bestämde vad vi skulle skriva om. Så jag ska nog fråga min lärare im om jag får skriva om anorexia istället!  med andra ord så blir de inge skriva om detta ikväll iaf, haha.. får se om jag pluggar något annat.. läsa lite samhäll kanske. Blir mycket tv kollande ikväll också, bla kolla på matte som är med i herre på täppan ikväll!


vill åka nu


Vill åka bort nu, nu, nu.. Packa väskan och bara dra iväg, skulle kunna vara borta i flera månader.. trött på skolan, trött på vädret, trött på allt!  men nu är det som de är, jag åker om två veckor och det ska bli så skönt att iallafall få vara borta i en vecka, endast med min syster yster! har stor lust att ta 9 tåget till västerås nu ikväll, should I?


helg!!! två veckor kvar till egypten.

veckan har gått fort, gud så skönt med helg :D har inte planerat att göra något speciellt. Tänker bara ta det lugnt hemma  och kanske börja med ett arbete så jag jobbar ikapp lite, för det är så drygt när man väntar in i sista sekund med inlämningar och prov (som jag är expert på,skärpning!) .. Så ska försöka börja lite i tid nu, ganska mycket som ska göras innan jag åker utomlands. ÅÅÅÅH, idag är det bara två veckor kvar tills jag och sis drar :D:D ganska skönt de ska bli. Larssa är här, har inte träffat han på aslänge. Roligt att träffa han :) gillar bullar gör han också. haha!


halens



Detta skulle vara riktigt snyggt  att bära i sommar, lovely!

vikariat

idag var det två personer som kom till våran klass och berättade lite ang sommarvikariat. Ska till dom och göra en intresse anmälan imorgon efter skolan, har bara en lektion i morgon - har fått uppgifter man får göra hemma, SÅ SKÖNT!  hoppas på sommarjobb nurå, men tänker då inte söka 8 veckor som dom rekomenderade.. men endå så lockar det på något sätt...money duvet! jag älskar ju sommarn och om jag skulle jobba så pass mycket missar jag  typ hela sommarn.. de är ju det bästa på hela året, sol och värme.. så nej, absolut inte så länge!


just nu små gluttar jag på lyxfälkan samtidigt jag pluggar glosor. Men problemet är att de är ganska så svåra ord. Klart att det är lätt att bara plugga in glosorna, men  vi ska även förklara vad dom betyder och hur ska man förklara tex symbios? (ja,ordet är på svenska) får psykbryk.. jag är svensk, men fattar endå inte sånna där knäppa svenska ord!

fika.

Var och fikade med mandy idag i två timmar efter en helvetisk skoldag. As gott med rostbiff baguett med ett ton sås. jag och amanda hade skapligt kul ett tag. "he don`t get it" - haha! skapligt övertrötta eftersom vi skrattade åt minsta lilla.. Idag tänker jag inte plugga något alls, så skönt.. snart är de bara två veckor tills jag och josse drar iväg, ska bli så skönt med lite värme - det här vädret tar död på en :S usch.. Sitter och kollar på semester svenskar samtidigt jag sitter vid datan, vill verkligen åka till underbara thailand! bara leva billigt, lyxigt och bada i det turkosblåa vattnet.. iiih, men det blir nog inte på ett bra tag, och så ska man ju hitta någon som vill följa med också..  nu ska jag kolla vidare :) ciao.


http://desireenilsson.blogg.se - pinsam.. jag dör av skratt, ännu en korkad  bimbo på topplistorna - eller iof har hon varit de ett tag.. men va tvungen att skriva de bara.  kopierat kissies gamla blogg design har hon också gjort. grattis kissie, du har fått en copy cat! kissies blogg läser jag faktiskt, men kommer då aldrig läsa denna. haha!


study

snart kommer babe hit, vi ska plugga matte :( ganska tråkigt..Jag fattar seriöst ingenting av det vi håller på med, kommer jag överhuvudtaget ens få G- - ? skulle inte tro de.. de blir nog ett stort IG på detta prov. Men då äre bara att plugga stenhårt inför omprovet. Jag ska även göra en powerpoint ikväll, har nämligen redovisning om anarkism i morgon. Beställde hem en likadan ikini modell som jag visade i inlägget innan, fast denna är hel vit och jag tror de va lite paljetter på? kommer inte förrän i maj. men ville ha en vit bikini också! beställde även ett par sandaler och en mönstrig turkos klänning. älskar verkligen färgen turkost just nu och ljusblå denim - så snyggt med ljusa jeans byxor,tröjor,jackor,kjolar osv! har verkligen fastnat för färger som går åt de blåa... eller lättare sagt det LJUSblåa för att vara exakt!



_____



det var några veckor sen jag klickade hem denna, jag tänkte att jag måste ha en ny bikini inför egypten. Men när jag beställt den så står det att den inte kommer förrän sent i april :( men jag ville ha den endå, men nu måste jag få tag i en annan som jag kan ha då jag åker utomlands. Kollade på nelly efter en, men den skulle inte heller förrän april månad så nu måste jag kolla i någon affär, men hur många affärer har bikini i sina butiker nu? haha.. drygt!


bilder från e, utgång för 2 veckor sen.







 

vilket besvär.


Började dagen med att försova mig, kul.. jag förstår inte hur jag kan ha så svårt att komma upp på morgonen, även fast jag ställer ca 4 alarm + att jag snozar så vaknar jag endå inte :S visst jag har inte dom bästa sömnvanorna men jag måste vara en av dom trögaste på morgonen och inte den smartaste. En gång när alarmet ringde  så vaknade jag och tänkte, vafan varför har jag musik på för? och stängde av.. sen när jag vaknat en andra gång och klockat va lite för mycket så kollade jag varför inte alarmet gick - jag hade stängt av alarmet eftersom  jag trodde att jag spelade musik.. hur tänker man? eller tänker man för överhuvudtaget? för jag menar hur stor chans är de att mobilen spelar musik just den tid jag ska gå upp? haha.. det där är bara en av dom 100 knäppa saker som hänt! jag är helt lost på morgonen..

ser inte fram emot den här veckan, de är mycket plugg som ska göras!







he`s my heroin.



Love is my drug, is my medicine.
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, he's my heroin
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

When you are feeling tired
I'll lie there with you
When you get up early in the morning
I'll get up with you
If you have a craving
I'll get it for you
If you wanna take a ride all by yourself
I'll be waiting for you

When you're feeling fired up
I'll fire with you
If you had to lie a little
I'll let it be true
When you get low, I'll get lower than you
When you've had enough I've had it
much more than you knew


stay with me honey..

att shoppa på en bakisdag (-)

gårdagen var mycket roligare än väntat, älskar dansa och älskar att träffa folk.. Igår hade jag en marinblå fransklänning,svarta strumpbyxor och pumps. Håret hade jag uppsatt (orkade inte göra ngt spec) och så hade jag flätad lugg. Hann tyvärr inte ta något kort, men sandra tog lite kort - så får ta ngn bild av henne sen när hon laddar upp.. Sov med min lilla chokladboll inatt sedan gick jag upp tidigt för att åka till västerås för att shoppa. Åt på max och var tvungen att springa ut och ta luft för jag trodde jag skulle svimma, haha.. träffade en as härlig "gubbe" eller han kanske va mer man? vet inte riktigt.. same shit, but different.. Shoppingen blev som vanligt mer än tänkt, skulle ha köpt ett par skor och något litet till... men kom hem med 3 par skor -  varav två högklackade,beige skjort-tröja "du ser ut som en indian jonna" - sa josse. haha.. En lång svart kavaj, blå "pilotjacka", en mössa. har jag glömt något? hmmm .. köpte även en ny korg åt benni, eller de va mamma som betalade den :P orkar inte ta nå kort för att visa shoppingen, är allt för trött..  son nyss lite, men endå hur seg som helst.

nu ska jag fylla på förrådet lite och sedan fräscha till mig lite.

dop


Har varit på dop idag.. Det var min kusin Nora som döptes och hon gillade verkligen inte när prästen smekte hennes huvud med vatten, haha! efter det så åkte vi alla och fikade och åt smörgåstårta (urrguuääh) inte så gott, men fick korv m bröd ist :) haha.. När jag kom hem gick jag en sväng med mawr, och hon tjatade på mig att jag ska med ut - är inte alls sugen. men gör de fär marielles skull.. haha.. ibland måste man offra sig, men jag tror de kan bli kul :) nu ska jag äta lammkött,tzatsiki och potatis i ugn med massa kryddor.. okej.. de va inte riktigt allt.. b- sås också, haha pappa blir så trött på mig att jag ska ha det till nästan allt jag äter..  ha en bra kväll!

homecoming..

  • är just nu hemma på rast, har lunch - håller på och kokar ett paket nudlar. nyss va jag så glad, nu är jag på piss dåligt humör - men efter jag slått lite på mitsarna med linn så ska de nog bli bättre igen och så kommer ju andreas igen, och då kommer jag bli as glad :) iih, sakna.. justja... ska städa källarn idag också, de hade förträngt .. usch!



    jeans från bik bok, blekt dom och klippt sönder själv.
    kavaj/kofta från veromoda.
    linne från ginatricot.







det rycks i kroppen.


sova

mamma ropar jonna, jonnaaaaa - jag vaknar, kollar på klockan.. helvete tänker jag, jag for upp i en väldans fart. På med kläderna och  ut med hunden och sen på en gång till skolan. Jag som hade tänkt gått upp i tid för att duscha och plugga, men nej nej.. Sängen är min bästa vän typ, det är svårt att lämna den - de är ofta jag försover mig, eller ja försover mig - kommer iaf oftast tid till skolan, men hinner inte sminka mig och sådant.. Då blire osminkat och sunkiga mjukisar, mm fräsch! inte.. Imorrn blir de lite fettförbrännande med linn, sen ska jag äntligen få träffa min babe som kommer hem i morgon :D ååååh det ska bli så skönt att få hem han!! nu ska jag städa och sen plugga lite, ciao.




jonna är kreativ!

eller åtminstone känner mig kreativ, jag (eller ja, pappa hjälpte till) har klippt och sprättat ett par jeans samt en jeanskjol (som såg hur tråkig ut som helst,  har kanske använt den en gång - köpte den för mer än två år sen) kanske blir den användbar nu? :)  just nu håller jag på och bleker plaggen..  sen så har jag en jeans skjorta som jag håller på och bleker också, som jag sedan ska sy om.. Hoppas resultatet blir som jag hoppas :D va nyss och kollade på dom, såg bra ut då iaf.. hihih!  / pysseljonna.

lördags

jag hade inte tänkt skriva nå nya inlägg jag förrän jag skrivit om i lördags, jag har väntat på att min vän ska skicka bilder från kvällen men hon har fått förhinder och kommer nog inte kunna skicka dom förrän nästa vecka. Tog själv inte alls mycket kort.. laddar upp dom jag får av min kompis sen, får bli en bild på mig och lisa så länge!

lördagen började med att jag gick hem till ellinor som hade förfest, de va bara jag,eve,lisa och ellinor som var där :) as mysigt, massa girly talk och mycket roliga lekar och så.. vi pudrade nästan litegrann för att sedan bege oss mot hottan, (eves första krogrunda).. Väldigt rolig kväll med massa dansade och shottande, mycket roligare än förra gången jag var där - eftersom då var de inte så många i min ålder som hade fyllt år.. kul kväll med tjejerna från klassen!


sommarfräscht



saknar sommarn, men nu är de inte långt kvar.. en riktig sweet sommarbild på mig och mandy, vi hade typ lika hårfärg då i sommras ju..ska lägga i slingor sen mot våren, klart man går åt dom ljusa tiderna även i håret :) .. snälla underbara sommar kom!

saknad.

kan säga att andreas är väldigt saknad just nu, usch det är verkligen jätte tomt  utan honom. Speciellt när man ska sova, så kallt och ensamt i min stora säng .. skulle bara vilja att han var här så jag kunde krama om honom och säga hur mycket jag tycker om honom ♥

RSS 2.0