morsdag.

Gick upp klockan 6 i morse och åkte och jobbade, kom hem igen runt två tiden. Tråkigt att jobba en sån här dag, skulle hellre velat ligga och sola. haha! men de är bra med lite extra kosing. Någon timme efter jag kommit hem så åkte vi till mormor och morfar och firade morsdag, vi grillade och åt efterätt - jag åt så mycket så jag knappt kunde gå. Är nå sjukt trött idag, sov ett tag hos mormor och morfar.. Nu måste jag bada så jag känner mig som en människa igen..

en sak är säker, jag hatar vara ensam hemma.. inte på dagen, men sen när man ska sova är de ett helvete.. haha jag somnade runt 2/3 i natt (även fast jag var jätte trött)  jag är ju så rädd av mig.. haha.. fjoll-jonna!


as the sun light up the world, you light up my life ♥ andreas huldt.


seriöst...

vem kallar sitt könsorgan fiffi?

summer night.



idag blir klädstilen sommrig och söt, blommor och rosetter!
troligen skitigaste spegeln i världen och sämsta bilden. men men!

naken.

sitter här halvnaken, kom nyss ut ur duschen och nu håller jag och marielle på och fixar oss. Hon ska vara chaffis till några fyllon och jag ska på grillfest, men ska inte dricka spec mycket - ska upp klockan 6 imorrn..

vilken underbar dag det varit idag, först en massa mys med andreas på dagen och sen kom marielle och vi har gjort en massa kul idag. Vi har bla åkt inlines(en lång runda) och vi ser as fjolliga ut i hjälmarna men who cares?.. inte jag iaf, har inte bett någon att kolla på mig när jag åker! haha.. nu ska vi fortsätta sminka oss, undra vad man ska ha på sig ikväll? blir nog en klänning skulle jag tro. Tjingeling!

beställda!




Hittade äntligen ett par gula converse i den nya modellen, wiiie! men då kom som vanligt beslutångesten, gula eller rosa.. efter en massa om och men så blev det dom gula, skulle vilja ha dom rosa också. Jag brukar inte vara mycket för rosa, men det var en väldigt snygg rosa färg. men gula är mer jonna så det så! vill ha dom nu..
hoppas att dom är lite mörkare gul irl, tyckte dom va lite för ljusa..

nita dig!

  •  Today im wearing this!


auuuh, yeaah.


40 tagg!



- Runt fyra/fem tiden så skjutsade vi (eller josse) mamma och pappa till västerås för att dom skulle på 40-års fest!

mamma vinglade redan lite smått efter två drinkar hon tog här hemma innan vi gav oss iväg, haha.. Jag la in josses musik som hon hade på datan på USB-minnet, vilket var mest techno.. Vi satt på det i bilen och mamma diggade det medan pappa the rocker dissade det, haha! kul att jävlas iaf.. När vi hade släppt av dom åkte vi först till max och käka och sen till hälla för att köpa morsdagpresent och johhny skulle gå på leksakaffärn för att köpa något.



 mums!



skönaste dagen på länge.

Inga lektioner idag - vilket innebar noll plugg och sovmorgon! jag och andreas tog en sväng på inlinesen, chillade och åt frukost i solen. Sen gick jag till min omvårdnadslärare för att äta glass med klassen samt treorna, hon hade en sån jäkla god toppingsås - en sån där sås man kan få på glassen man köper i glasskioskerna. Jag skulle kunna ta flaskan och trycka ut en massa som får rinna ner i min mun. Det var någon typ av nöt-choklad.. smakar som dom där små påsarna med nöt kräm. SJUKT GOTT var det iallafall, undrar om man kan köpa det i vanliga affärer - tror inte de..


W-cam



Här om dagen såg jag min syster sitta och fippla med min gamla webbcam. Va? funkar den? jag hade ingen aning om att min cam fortfarande fungerade. Jag minns så väl hur mycket man använde den.. Man sminkade och gjorde sig i ordning för att sitta och cama med killen man var förtjust i.. haha inte alla gånger, ibland gjorde man de även för skoj skull som att dryga med kompisar eller klä ut sig och låtsas vara seriösa för peddo gubbarna där ute i världen. Jag och camilla var dom cam-trogan nr ett! haha.. Hur som helst, välkommen tillbaka 2004, för nu kommer jag ibland använda denna ruggigt dåliga webbkamera för att ta kort snabbt och lägga in på bloggen, dom gånger man inte orkar krångla med digitalkameran då man har bråttom..

i hate this week.

har som sagt vampyr veckan,lingon veckan,båten på röda havet,pms veckan osv osv. Där var jag dryg! men idag stannade jag hemma för jag hade så sjukt ont i magen, tack mensvärk säger jag bara! Gick iaf till skolan för att göra provet så att jag inte hamnar efter.. vad består denna tjej vecka ut av? Godis,äta,humörsvängningar ibland och värst av allt.. FINNAR! .... vilket klagande från mig, men nu tänkte jag gosa ner i min säng för att kolla på en film och äta choklad. haha! men är nog back to school redan i morgon.

 - ungefär såhär. haha!

you`re my drug.


twister!

 
- Jag och amanda hade egen lektion idag, vi hade twister-turnering och charader. haha! sen efter oss hade ett par yoga(vi tänkte ta de, men som tur va gjorde vi inte de) och dom två andra hade stretchning. För er som inte förstår så har alla en egen lektion i en halvtimme som har med kroppen att göra.

grattis bästa anna, 17 idag!

det här inlägget är till världens bästa baddare - ANNA "banan" LARSSON.. Ni kommer säkert inte fatta varför jag poserar med en banan, men det är så att jag har kallat anna banan sen jag gick i åttan och varför vet jag inte riktigt. började med ani-banani typ! haha. sen utan anledning började hon kalla mig för kiwi? man ba what? men nu är jag van vid de. Min vackra tös som nittitvåa är fyller idag sjutton år, önskar verkligen att de va 18 du fyllde! men nu är de bara ett år :) GRATTIS och hoppas du får en bra födelsedag!  tog en massa bilder, men har brådis så lägger ut denna!


glider.

josse fick inlines av johan idag, vi gled iväg en sväng och josse hade lite bambi varning men det gick bättre sen. Behöver däremot köpa nya hjul till mina, prövade josses och dom va mycket lättare att åka (iof är dom splitter nya) .. sitter och kollar på söndagsparty just nu, fy fan så carolina gynning ser ut. har hon nyss fått sryk av sin nya pojkvän? och har hon blonderat sina ögonbryn eller har hon inga? ibland kan hon se söt ut men idag - urk!

"hörru din indian, ska du ha chips?" - josse.


aaauuuh (Y)

LADY GAGA kommer till grönan den andra augusti!!!!!!!! ska ingen med så åker jag seriöst själv -  jag ska dit oavsett! det enda problemet är att jag kanske jobbar den dagen? jag tror jag slutar den andra, fan då - isf tar jag ledigt! detta kan jag inte missa.


 
- hon kör sitt egna race, alltså ingen wannabe för fem öre. me love!

3 snodda pics från i fredags.































 

vilken helg.

igår velade jag och andreas mycket på vad vi skulle göra. Gå till Norrmanska eller -  ja, lilla gömman som de heter nu.. eller om vi bara skulle chilla hemma. Vi satt på oss sköna kläder,bakade muffins och kollade robinsson. Kompisar ringde och sa till oss att komma. Först ville vi inte men sen vart vi riktigt sugna, så vi drog iväg. Jag drack  bara några öl  igår, det var mer som en chill kväll.. det var faktiskt kul :) sen kom vi hem runt två.

det har varit en riktig rolig helg faktiskt, det var på tiden!


converse



Jag vill ha ett par färg glada converse, såg bla dom lila igår när jag köpte mina heels -  sen när jag drog på festen så såg jag att mikkis hade köpt dom, riktigt bra kap måste jag säga! men nu är frågan, finns det någon affär med en massa converse i? ja jag vet.. inte i sala.. haha.. men västerås,stockholm,uppsala kanske? jag vill verkligen ha ett par.

yest. day

en tjej vid namn jonna med färgfläckar i typ hela ansiktet hade jäkligt kul igår!
- ett jätte glatt humör och ett par nya pjucks, vad kan gå fel då?


vad sägs som en shot whiskey mic?


sista dagen på praktiken.

Började klockan två idag och slutar halv 10, men tror jag kanske får gå lite tidigare :) ja jag vet att de är röd dag men jag måste som sagt få ihop mina timmar.. Dom här veckorna har varit jätte bra och det har gått hur fort som helst! önska jag kunde säga som studenterna : nu är det bara festen kvar, men jag får säga nu är det bara helvetet kvar. Massa prov och inlämningar som väntar. Nu ska jag inte snacka om det mer, vad händer i helgen gott folk? jag vill festa.


min kropp säger nej.

men ska snart lyfta arslet från fotöljen och bege mig mot gymmet för att träna - utan motivation och ork..  sen väntar plugg böckerna på mig här hemma, tror däremot att jag inte kommer orka plugga spec mycket.. Hur mycket tror lärarna att man pallar? man ska upp klockan 6 på morgonen för att åka till praktiken och jobba och när man slutar ska man plugga en massa.. Man tycker ju att man ska ha gjort det mesta innan praktiken men jag har hur mycket som helst att göra innan sommarlovet. - och jag frågade min lärare ifall jag fick komma och göra några prov under praktikveckorna.. och vad sa hon? nej.. de är bara den dagen vi bestämt som gäller.. TACK så mycket för din förståelse!



 





Tror lärarna att vi elever lever på spenat som karl-alfred gjorde? att man äter en burk spenat så orkar man allt?










de är trögt nu.

sovit för lite, ätit för mycket och tränade inte idag. BAD! jag som så gärna ville.. nu ska jag bada så jag känner mig som en människa igen sen ska jag krypa ner i min tomma 2 meters långa samt 2 meters breda säng.. brrr..


vi är påväg mot uppsala!

andreas åkte hem för ett tag sen, vi var ute och cyklade med benni! nu har jag fixat mig och snart ska vi i familjen bege oss mot uppsala för att fira min kusin som fyllt år. Det blir jag som blir chaffören idag, wie! helgen har inte varit den bästa, för rastlös ha rjag varit. Är nämligen på ett sånt humör som vill göra allt och ingenting just nu -  kanske dags att jag styr upp något?

/ tjingeling.




tog snabbt en bild nys på gårdagens och dagens klädsel!

- Skön, slapp pappa(s) skjorta.
- klocka jag fick av mina snälla killkompisar.
- och mina favorit jeans jag färgat och slitit själv.

Raur.



din sko har fått in mycket snygga heels på sistone. Denna goding finns i dessa två färger, däremot är det en klack på elva centimeter och jag har ingen lust att skicka efter ett par skor som jag kanske inte känner mig bekväm i och som jag kanske till och med inte kan gå i, haha! ska jag köpa så höga skor till mina 1.76 centimeter så måste dom prövas innan.


cupcakes

så att mamma hade bakat cupcakes när jag kom hem från jobbet idag, sweet!
jag vill baka en massa och göra olika färger/dekorationer någon gång..


yesterday.

igår träffade jag en gammal vän och pratade, vi pratade ut om allt som hänt.
johanssons baguett, old stuff, nyheter, tråkigheter och tårar bestod dagen av..


spökjakt på jobbet.

Eller typ.. Det sägs att det spökar en del på min praktikplats.. Idag visade dom runt på dom tomma salarna som stängt för flera år sen.. Det finns 7 eller 8 vånigar och iaf hälften av dom står tomma, vilket jag tycker är piss dåligt eftersom vården behöver mer plats - och sjukhusen i västerås får överdrivet mycket med jobb stackarna. Men i alla fall så var vi först på en våning där det var jätte fint. Förstår inte varför dom stängt ner de, det var till och med finare än den avdelningen vi är på. Sen åkte vi till en annan våning och det såg ut som det varit folk där samtidigt som ingen städat där på hur många år som helst.. Det lustiga var att vi alla fick en illamående känsla när vi gick in i salen och ville fort ut där ifrån. Dom berättade även att det kunde ringa från olika salar även fast det står helt tomt - ganska scary. Skulle det ringt när vi var där så skulle nog jag aldrig sätta min fot på sjukhuset igen..

Idag när jag satt på mikron på två minuter så stängdes den av efter 5 sek, jag blev rädd för jag trodde att den skulle explodera eller något så jag sa åt en att öppna den åt mig för jag trodde de va fel på den.. Hon sa: men den är väl bara klar och öppnade den.. jag satt på den igen och den funkade hur bra som helst.. En annan sak är att det ringer på en toalett....en toalett som inte finns.... För att ni ska förstå bättre vad jag menar så finns det alltså skärmar lite överallt i salarna som sitter på väggarna och i taken -  och när en patient behöver hjälp så larmar den på en röd ringklocka och detta syns då på skärmarna.

- sen är de upp till en själv vad man vill tro... en sak är säker, jag hatar att vara i källarn (måste dit på morgonen när jag börjar och sen när jag slutar, det är nämligen omklädningsrum där) det är nämligen 3 långa korridorer som skrämmer skiten ur mig.. haha.. det är en av mina fobier, för mycket skräckfilm helt enkelt..




ballar av stål.

tog ledigt från jobbet idag, sov inte alls mycket i natt.. (hade även en dag att ta bort, så det gjorde inget) Idag har jag övningskört och spinnat , annars har jag bara tagit det lugnt. Larssa är här nu och kollar ballar av stål med mig,johan och josse! älskar kaninkokerskan och the fuckers, haha.. Eller mansfällan, när den snygga tjejen får napp på en kille och sedan hämtar en kompis som ska vara med på trekant - och killen bankar när han får se hennes kompis.

färga håret mörkt igen? eller?

- Redan tröttnat på slingorna och jag tror brunett är mer jag.


I`d rather go naked than wear fur.

 

Miljoner djur plågas och dödas för att vi ska få gå i olika typer av klädesplagg
.. Jag blir illamående och tårögd när jag ser videos och läser om djuren som blir illa behandlade.. Hur dumma i huvudet får folk vara som flår och slår djur som fortfarande lever? jo, varför gör dom så? jo för att pälsen ska hållas fin eller något sådant patetiskt sjukt har jag hört.. Många gör det säkert för nöjets skull också.. vadå nöje? vad är det för kul att kasta hundar ut för stup, flå rävar tills dom stupar, dra av fåglarnas fjädrar när djuren fortfarande lever? jag ser inte en minsta gnysta humor i det hela, skulle själv kalla dessa personer för monster. Att plåga djur så hårt för att endast få göra kläder är bara så otroligt fel.. Päls är snyggt, men vem vill sponsra djurplågeri? inte jag iaf. Det finns en massa fake pälsar man kan köpa och det är minst lika snyggt och även billigare.. Alltså bara plus med fake enligt mig.


och över till det här med att käka kött.. vissa tycker säkert det är djurplågeri det också och det är inte fel att tycka de.. men det håller jag inte med om, för alla varelser äter faktiskt någonting som "förstör"  för någon annan -  eller vad man ska säga.. äter vi kött så är man kanske djurplågare enligt vissa men om vi bara skulle äta grönt så skulle vi äta upp djurens mat i stället.. så vad är rät och fel egentligen? inget av dom är varken rätt eller fel.. Alla varelser blev skapta olika och det är meningen att det ska vara så ..det är så livet är.. men att döda djur enbart för deras päls är bara så himla fel...Och det är inget vi måste ha/behöver för att klara oss i det vardagliga livet. Det är knappast livsviktigt, alla klarar sig utan päls.



HEMSK VIDEO. Varnar känsliga tittare.






för ett tag sen stog det i aftonbladet om att en soldat kastat en hundvalp ner för en klippa, och det finns även ett klipp då man fick se dessa två människor kasta iväg hundvalpen utan några som helst skuldkänslor.. så idiotiskt! videon är inte den bästa på YT, men gå in på aftonbladet(http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1974923.ab) och kolla videon där.






 

toffel kväll.



Ska  snart klä på mig och när jag gjort det så ska jag möta upp andreas för att gå och hyra en film  och köpa lite gott.(och denna gång ska jag inte ta en japansk) haha.. kommer ihåg i sommras då vi såg den filmen, den var så sjukt dålig.. vi visste inte att den va japansk.. sen nu i vintras så hyrde jag och tjejerna en film och gissa vad? jag tar samma film som jag och andreas sett... haha, om jag skrattade ihjäl mig. skriver nog inget mer ikväll, ha en bra kväll!


två paket kom idag

Ett paket ifrån h&m som innehöll min efterlängtade bikini och ett annat paket som jag håller för mig själv, hihi! bikinin satt bra tycker jag och jag älskar färgen, tycker bättre om denna än den vita med paljetter - iof är det kul att variera.. Är i alla fall jätte nöjd med den, så här har ni en bild på den.. - oj oj, utvik.. tyck vad ni vill.. men alla har endå sett mig i bikini som läser min blogg så vad är det för annorlunda om jag visar den här? same but diffrent..

 - nu vill jag ha sommar och sol.

STEP UP!

jag är sämst på kordination, eller snarare ur USEL!  men det var kul trots alla odds.. ska nog börja köra det en gång i veckan, jag är grymt dålig just nu men gör jag det fler gånger så kommer det där nog sitta som en smäck sen! haha. tog en snabb bild, med en nå grymt dålig kamera mobil. men en blogg blir roligare med lite bilder!

 

cameron rakar av sig håret.



I filmen My sisters keeper rakar cameron av allt sitt hår..  - Hon spelar en trebarnsmor som lever i en familj och hennes ena dotter är drabbad av leukemi. Jag brukar inte kolla på drama filmer, Men den här filmen vill jag verkligen se! det blir nog att gå på bio på en gång då den visas på den vita duken.

Påtal om leukemi, på min praktikplats så var det en som hade ett jätte sött halsband med en ängel på. Alla frågade henne vart hon köpt den och då svarade hon att det var en mamma som gjorde dom där halsbanden för att hjälpa barn med leukemi (hennes son blev drabbad och då fick hon tanken att hjälpa andra barn med  samma diagnos).. Nu finns det en beställningslapp på jobbet där man kan skriva sitt namn och hur många man vill köpa (det är jätte många som beställt). Jag hade också beställt iaf jag hade varit där då hon får hem dom.. men jag slutar ju om två veckor så då går det ju inte.. Skulle inte alls ha något emot att bära ett sådant gulligt smycke med så mycket betydelse och som också hjälper andra på köpet.. kan knappast bli bättre? eller har jag fel?




trailer på filmen.


tillökning i släkten.



Denna söta lilla krabat har mina kusiner + deras föräldrar sim bor i uppsala nyligen köpt :) en riktig söt liten skit med en massa energi (som benni inte gillade) haha han börjar bli gammal.. bilden är tagen för en vecka sedan.

tummen upp!

Köpte denna smoothie idag, mango och passionsfrukt - riktigt fruktig och god! Bra om man för en gång skull vill skippa cola burken för att ta ett nyttigare alternativ. Hemma gjorda smootgies är klart mycket godare men den får 3 tummar av 5!





ledig!

internet är helt crazy, det funkar inte.. Pappas data funkar men inte min och josses, visst kan man sätta sig här en snabbis med den här datan är så seg och dessutom vill andra sitta vid den.. men jag hoppas vara tillbaka inom 3 dagar iaf. haha - då blir det att ta igen allt skrivande jag nu missar!

plugg och träning står på schemat idag.

du förtjänar en riktig puss ♥



As long as I got eyes, I'll have a sight for you...

gäsp.

gymmade idag med  sis och amanda, tog det lite lugnt eftersom de va första gången på länge.. märks att man är skaplig svag, haha.. men man måste ju börja nånstans! jobbet va inte spec roligt idag - det va alldeles för lite att göra. jag blir så rastlös och trött när jag inte får något att göra. fattar inte på mig sånna som gillar chill jobb dvs sånna jobb man nästan bara sitter still på. Nej, jag vil lha fart och fläkt annars somnar jag.


nätshopping är alltid kul.. ibland extra kul, som det va nu!  hihi.. :)


MÅN.. dag

jobb veckorna rullar på, men jag är trött. Men på torsdag är jag ledig :D great!  vill sova med mannen min,  men de är så jobbigt när man ska lämna den varma sköna sängen när han ligger där och sover så sött.. men tro mig, det kommer  bli av i alal fall oavsett om jag jobbar eller inte. haha! 

spinnade idag med josse och amanda, så himla underbart.. oj oj säger jag bara.. när vi åkte bil hem så immade alla fönster igen, josse såg knappt vart hon körde så hon fick lov att ducka för att kunna se vägen, haha tänk så vi skrattade! tog tyvärr inge kort, men jag lovar händer de samma ska igen så ska jag göra de.


söt!

249:- från nuknuk.

3 maj

jag jobbar som ett as, jag är inte ledig förrän torsdag tror jag.. men nu har saker börjat ordna sig med schema och grejer och personalen och patienterna är trevliga :) trivs bra! kan inte fatta att jag redan jobbat i en vecka.. Va nyss ute och cyklade med benni och snart ska jag käka potatisgratäng,fläskfile och b-sås. fett!

-ursäkta om min blogg inte är den roligaste just nu, skriver nästan bara om jobbet.. haha.. men när jag jobbar hinner jag inte göra så mycket annat än att sova och äta. haha! nej inte riktigt.. men hinner inte/orkar inte direkt hitta på aktiviteter..


halelulja moment
- har hittat mina favorit örhängen!

when it was me..




många har frågat vad linnet kommer ifrån, både den blåa och den vita är ifrån H&M.

i hopp om att höra din röst.

kom hem från jobbet någon gång strax efter 10, kollade på tv ett tag och nu ligger jag i sängen. fun, not! ska nämligen upp klockan sex i morgon så måste försöka somna i tid. Bra att jag jobbade idag, annars skulle jag gått ut och jag vette tusan om min plånbok är så sugen på det..

nu ska jag läsa lite bloggar och efter de ska jag försöka somna..




mys... med mig själv..


segt..

vart lite senare än vad jag trodde, kunde inte somna så gick in och kollade lite på nätet och blev genast mycket tröttare.. ska nämligen jobba i morgon, det är därför jag har lite smått ångest över att jag inte somnat ännu..mina sov-vanor är så kassa..  men men, man lever bara en gång eller hur? sova kan jag göra den dagen jag dör..  nej men ska börja ändra på allt i min vardag, jag vill må bra.. det behövs bara lite ändringar - som att komma igång med träningen, sova bättre, fixa klart allt i skolan- och när det är klart kommer det bli så mycket mindre stress och man kommer kunna lägga ner energin på mycket annat och sen finns det även andra saker som behövs bättras.. Något som gör mig piggare är iaf vädret, det är jätte härligt väder nu..


påtal om värme...
någon som vill resa i sommar/efter sommarn? hojta till :)



valborg.

valborg igår som sagt,  först uppsala som jag skrev om igår sen hem till mig för att äta grillat, röka vattenpipa,chilla och byta om.. sen va vi på lite olika fester, kom hem runt 3 tror jag..  fattar inte varför de blev så sent, ville typ dra hem mycket tidigare :P men jaja, blev så iaf.. äckligt att gå själv hem, haha.. värsta som finns..


- vad som händer idag återstår att se.

RSS 2.0